Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

«Μαγεία»!

«Μαγεία»!
Έδειξε τα «δόντια» της η Ισπανία! Η παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης σάρωσε με 5-0 τη Βενεζουέλα στο «Ροσαλέδα» σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της καλύτερης προετοιμασίας της για τη συμμετοχή της στο EURO 2012 και έδειξε πως θα αποτελέσει ξανά το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι «φούριας ρόχας» ξεκίνησαν δυνατά από την αρχή και έχασαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες με τους Γιορέντε, Αλμπα, Σίλβα και Πικέ, μέχρι να ανοίξουν το σκορ με τον Ινιέστα στο 37’. Πριν την ολοκλήρωση του ημίχρονου, ο Σίλβα στο 40’ έκανε το 2-0.

Οι δυο ομάδες δεν πρόλαβαν να «ζεσταθούν» στο δεύτερο ημίχρονο και ο Σολδάδο στο 49’ έκανε το 3-0. Ο ίδιος έκανε το 4-0 στο 52’ και οι παίκτες του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε αποφάσισαν να «κατεβάσουν ταχύτητα» στη συνέχεια, αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός τους άρχισε τις συνεχόμενες αλλαγές. Η αποβολή του Αμορεμπιέτα στο 65’ έδινε μεγαλύτερη ευκαιρία στους γηπεδούχους να απειλούν την εστία του Ερνάντεζ και ο Σολδάδο άρχισε να χάνει κάποιες ευκαιρίες, όπως και ο Μουνιαϊν. Τελικά, ο Σολδάδο έφτασε στο χατ τρικ στο 83’.





ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πικέ, Ράμος (60’ Πουγιόλ), Αλμπα, Αλόνσο (60’ Τσάβι), Μπουσκέτς, Φάμπρεγας (74’ Μουνιαϊν), Σίλβα (60’ Χέσους Νάβας), Γιορέντε (46’ Σολδάδο), Ινιέστα (46’ Καθόρλα)

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Ερνάντεζ, Ροζάλες, Βιθκαρόντο, Αμορεμπιέτα, Κουιχάδα (71’ Ρ. Φέλτσερ), Αράνγκο (89’ Πέρεζ), Ρινκόν, Αλβαρεζ (59’ Γκονζάλεζ), Ορόθκο, Μικού (66’ Τούνιεζ), Ροντόν (77’ Φ. Φέλτσερ)


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: