Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Έκαναν ό,τι μπορούσαν…!!

Έκαναν ό,τι μπορούσαν…
Προσπάθησαν να σκοράρουν, όμως δεν τα κατάφεραν οι Πολωνία και Πορτογαλία. Οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0 στη Βαρσοβία, σε διεθνή φιλικό αγώνα, ενόψει της προετοιμασίας τους για το EURO 2012 και έδειξαν, πάντως, πως χρειάζονται ακόμα λίγη δουλειά, ενόψει της συμμετοχής τους στα τελικά που θα διεξαχθούν στη γηπεδούχο χώρα και την Ουκρανία.

Οι Ίβηρες ξεκίνησαν δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο, οι Πολωνοί ισορρόπησαν στη συνέχεια, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχαναν τις περισσότερες ευκαιρίες, με πρωταγωνιστή τον Νάνι. Μετά το μισάωρο, οι Πολωνοί άρχισαν να βρίσκουν διαδρόμους στην εστία του Ρουί Πατρίτσιο και έχασαν μια σημαντική ευκαιρία με τον Γέλεν στο 43’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο οπισθοχώρησαν και έδωσαν χώρο σε αυτούς του Βλάντισλαβ Ζμούντα, που άρχισαν να πιέζουν την εστία του τερματοφύλακα της Σπόρτινγκ, χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες, έχοντας βρει τις βοήθειες από τον ομοσπονδιακό τεχνικό τους, που πραγματοποίησε πολλές αλλαγές.


ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέζνι, Πίστσεκ, Περκίς, Βασιλέφσκι, Βαβρζίνιακ (84’ Μποενίς), Μπλατσκικόφσκι, Ντούντκα, Πολάνσκι (81’ Μάτουστζικ), Ομπρανιάκ (81’ Μιερζεβέφσκι), Ρούμπους (77’ Πέτσκο), Γέλεν (67’ Γκροσίτσκι)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίτσιο, Ζοάο Περέιρα, Πέπε (66’ Ρολάντο), Μπρούνο Αλβες, Κοεντράο (21’ Νέλσον), Μεϊρέλες, Μιγκέλ Βελόσο, Μουτίνιο (46’ Μανουέλ Φερνάντες), Νάνι (81’ Νέλσον Ολιβέιρα), Αλμέιδα (65’ Πόστιγκα), Ρονάλντο (75’ Κουαρέσμα)


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: