Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Μπέος στο Metropolis 95.5: «Αν μίλησα με Σάχα, να μπω ισόβια!»



Ο Αχιλλέας Μπέος με δηλώσεις του στο "Αθλητικό Μετρόπολις" και στην εκπομπή "Revolution" μέσα από της φυλακές του Ναυπλιου, υποστήριξε πως ουδέποτε μίλησε τηλεφωνικά με τον Σεμπάστιαν Σάχα, ενώ απάντησε σε όλα όσα τον κατηγορούν, επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρατείται στη φυλακή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου:

"Είναι δύσκολες οι στιγμές που ζω. Έχω απέναντί μου ένα ολόκληρο κράτος, το οποίο έχει αποκρύψει την αλήθεια. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Υπάρχουν έντιμοι δικαστές και εύχομαι να κριθώ από αυτούς. Αυτό που έχω να πω είναι πως όσα έγιναν στήθηκαν από την κυβέρνηση για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από το μνημόνιο".

Για την κατηγορία της τηλεφωνικής συνομιλίας με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Σεμπάστιαν Σάχα, είπε: "Ποτέ δεν μίλησα τηλεφωνικά με οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Αν αποδείξουν ότι είχα τηλεφωνική συνομιλία με ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, τότε δέχομαι να με κρατήσουν ισόβια στη φυλακή!".

"Υπάρχουν 8-9 συνομιλίες που είχα με τον Μαρινάκη, τον Πατέρα και τον Πιλάβιο, όμως έχουν κόψει κομμάτια από αυτές της συνομιλίες. Γιατί δεν τις παρουσίασαν ολόκληρες; Ποιο φυσικό πρόσωπο επέλεξε τι θα κοπεί και τι θα παρουσιαστεί;".

"Ζητάω από τους δικαστές και τους δημοσιογράφους να με κρίνουν ως παράγοντα. Δεν πείραξα ποτέ κανέναν ΠΑΟΚ και Άρη. Το μόνο που έκανα ήταν να προσπαθήσω να τους κερδίσω αγωνιστικά.

Για την συνομιλία που είχε με τον Δαλούκα, είπε: " Του είχα πει να είναι δίκαιος και να μην αδικήσει τον Άρη".

Για τις συνομιλίες που είχε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, είπε: "Είχα πει στον Ζαγοράκη ότι εύχομαι ο ΠΑΟΚ να βγει δεύτερος και πως μέσα από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα περάσει κανείς".

Τέλος, για τον αν πιστεύει πως υπάρχουν στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δήλωσε: "Ό,τι συμβαίνει στις επιχειρήσεις συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως ένας παράγοντας έχει το δικαίωμα να βοηθήσει την ομάδα του να τερματίσει πρώτη ή να πάρει το κύπελλο. Όχι όμως το να στήσει παιχνίδι για να βγει ο ίδιος κερδισμένος παίζοντας κάποιο στοίχημα. Πιστεύω πως στημένα παιχνίδια που έχουν ως στόχο το κέρδος τον παραγόντων δεν υπάρχουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: