Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Θα δείξουν αν το πιστεύουν!

Καλά του κάθισε του Μασάδο η μη διεξαγωγή αγώνων την περασμένη αγωνιστική. Ο Πορτογάλος ήθελε να έχει Καστίγιο, Γιαννιώτα και Ακόστα στο ματς με την ΑΕΚ. Γράφει ο Αλέξης Τσαρούχας.
Θα δείξουν αν το πιστεύουν
Κακά τα ψέματα η τριάδα αυτή δείχνει η πιο φορμαρισμένη στον Άρη στον καιρό του σημερινού προπονητή.
Δεν είναι όμως σίγουρο ότι ο Άρης σαν σύνολο θα ωφεληθεί από την αναγκαστική απώλεια του ρυθμού που είχε και της ανοδικής ψυχολογίας που διαμόρφωσαν, το ένα μετά το άλλο, τα ματς δίχως ήττα.

Το Σάββατο, ο Άρης παίζει ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό με την ΑΕΚ. Αν θέλει να διεκδικεί ρεαλιστικά μια θέση στην πεντάδα, πρέπει να επικρατήσει, δεν μπορεί να πετάξει κι άλλους πόντους στο σπίτι του. Έτσι, μένοντας σε επαφή, θα βάλει και την Ένωση στη διαδικασία να μην αισθάνεται απόλυτα σίγουρη για τα πλέι οφ, αφού ο Ατρόμητος έχει και ματς λιγότερο. Είναι ίσως το πρώτο ματς στη σεζόν με τόσο μεγάλη πίεση αποτελέσματος, αλλά η διακοπή του πρωταθλήματος το φέρνει υποτονικά στη μέρα διεξαγωγής του και με τις ομάδες αβέβαιες για το πρόσωπο που θα εμφανίσουν μετά από μια εβδομάδα «λειψών», λόγω απουσιών και διεθνών παικτών, προπονήσεων.

Η ΑΕΚ έχει προβλήματα, αλλά προφανώς αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά από το 1999 όταν και ηττήθηκε για τελευταία φορά στο Χαριλάου στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Εξαίρεση το 4-0 του ματς των πλέι οφ του 2008, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αν ο Άρης είναι πλήρης, δίνει την εικόνα του «λογικού φαβορί», παίζοντας και στην έδρα του. Το Σάββατο θα δούμε αν οι παίκτες του πιστεύουν ότι μπορούν μέσα σε ενάμισι μήνα να αλλάξουν την τροχιά που διαγράφουν μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας από την αρχή της σεζόν, κερδίζοντας μόλις για δεύτερη φορά φέτος ντέρμπι.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: