Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

"Τεσσάρα" στη Γκαζιάντεσπορ!!

Η τουρκική Γκαζιάντεσπορ γνώρισε από ...πρώτο χέρι τι σημαίνει η μη συμμόρφωση με τις προσταγές του Finacial Fair Play της UEFA, αφού αποκλείστηκε για τέσσερα χρόνια από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση!
"Τεσσάρα" στη Γκαζιάντεσπορ!
Τη στιγμή που κάποιες ελληνικές ομάδες πασχίζουν να πείσουν την UEFA ότι προσπαθούν να βάλουν σε τάξη τα οικονομικά τους με γνώμονα τις προσταγές της, το παράδειγμα της Γκαζιάντεσπορ δείχνει ότι η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν παίζει, στέλνοντας ουσιαστικά ένα σαφές μήνυμα, με πολλούς αποδέκτες!
Οι Τούρκοι τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον αντιπρόεδρό τους, να δηλώνει: «Καθυστερήσαμε τις πληρωμές για κάποιες μεταγραφές που κάναμε την προηγούμενη χρονιά, αλλά στο τέλος καταφέραμε να πληρώσουμε τα χρεή μας. Είναι μια πραγματικά σκληρή τιμωρία».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι ουσιαστικά η ομάδα του χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να... φοβηθούν άλλες:  «Η UEFA προσπαθεί να χρησιμοποιήσει εμάς, που είμαστε ένα μικρό κλαμπ, για να τρομάξει άλλους. Θα κάνουμε προσφυγή και ελπίζουμε σε μικρότερη τιμωρία».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: