Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Το ...λάθος που δεν έκανε ο Μπόλονι!!

Διευκρινίσεις από την πλευρά του Λάσλο Μπόλονι για το θέμα που ανέκυψε με φερόμενη δήλωσή του στην πατρίδα του.
Το ...λάθος που δεν έκανε ο Μπόλονι
Πριν λίγες μέρες ο Λάσλο Μπόλονι έδωσε συνέντευξη στην ρουμανική ιστοσελίδα "evz.ro" και, όπως συνήθως συμβαίνει με τις δημόσιες τοποθετήσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.
Ο 59χρονος τεχνικός είπε πράγματα που συζητήθηκαν, όπως για παράδειγμα ότι "έκαναν λάθος οι οπαδοί που έδιωξαν τον Ζαγοράκη".
Υπήρξε, όμως, και μία δήλωσή του που προκάλεσε αντιδράσεις. "Στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ μου άρεσε το πως μιλήσαμε και το πως μου συμπεριφέρθηκαν. Ήρθαν στο Παρίσι. Ήταν το πρώτο μου συμβόλαιο που επέλεξα τόσο γρήγορα. Και έκανα λάθος που αποφάσισα γρήγορα..." ήταν το επίμαχο κομμάτι όπως μεταφέρθηκε στο κείμενο της συνέντευξης και ήταν λογικό να μην περάσει απαρατήρητο.
Η έντονη επιθυμία του κόσμου να διευκρινιστεί αν όντως ο Μπόλονι δήλωσε ότι έκανε λάθος που ήρθε στον ΠΑΟΚ, ήταν λογικό να γίνει αισθητή και στο περιβάλλον του Ρουμάνου τεχνικού.
Όπως λένε, λοιπόν, οι στενοί συνεργάτες του, η δήλωσή του μεταφέρθηκε παραποιημένη στο κείμενο της συνέντευξης. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα λόγια του ήταν τα εξής: "Ήταν το πρώτο μου συμβόλαιο που επέλεξα τόσο γρήγορα και ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος".
Ο ατζέντης του Γιώργος Φούγιας, μάλιστα, υποστηρίζει πώς ήταν αυτήκουος μάρτυρας της συνομιλίας του Λάσλο Μπόλονι με τον Ρουμάνο δημοσιογράφο και άκουσε τον προπονητή του ΠΑΟΚ να λέει "ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος", δήλωση η οποία, όμως, καταγράφηκε παραποιημένη στο κείμενο της συνέντευξης.
Πηγή: sport24.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: