Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

"Ρίξαμε τις τιμές, ελάτε γήπεδο"

Τα εισιτήρια του σαββατιάτικου αγώνα ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ τέθηκαν στη διάθεση των οπαδών και η ΠΑΕ καλεί τον κόσμο του Άρη να στηρίξει οικονομικά και ηθικά την αγαπημένη τους ομάδα.
"Ρίξαμε τις τιμές, ελάτε γήπεδο"
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του σωματείου καλεί τον κόσμο της ομάδας να προμηθευτεί τα πολύ φθηνά εισιτήρια και να κατακλύσει το ''Κλεάνθης Βικελίδης''.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ το Σάββατο στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο κόσμος του ΑΡΗ μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από το ARIS MOBILE. Τα εισιτήρια είναι στις σταθερά ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, παρά το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι που στην αρχή της χρονιάς, είχε συμπεριληφθεί στους αγώνες με πιο ακριβά εισιτήρια.
Πιο συγκεκριμένα:  Για τις θύρες 1, 3 τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ. Για την θύρα 2 το κόστος είναι 20 ευρώ, για την θύρα 9 κοστίζουν 25 ευρώ, ενώ για την θύρα 7 (επίσημα) η τιμή τους είναι 40 ευρώ. Το ARIS MOBILE θα παραμείνει σήμερα ως τις 13:30 και από τις 17:30 ως τις 21:00, αύριο τις ίδιες ώρες, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσουν από το πρωί τα εκδοτήρια.
Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ και της σχετικής υπηρεσίας e-ticketing από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, (http://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html )".

Δεν υπάρχουν σχόλια: