Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ο Ρόμπεν των… τρελών! (video)

Ο Ρόμπεν των… τρελών! (video)
Αυτός έμελλε να υπογράψει το πιο… παλαβό φιλικό της ημέρας!

Η Ολλανδία προηγήθηκε με δυο γκολ σ’ ένα δίλεπτο, η Αγγλία ισοφάρισε με δυο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο, ωστόσο ο Άριεν Ρόμπεν δεν είχε πει ακόμα την τελευταία λέξη!

Ο επιθετικός της Μπάγερν σκόραρε το δεύτερο τέρμα του στο 93’ του αγώνα κι επέτρεψε στους «οράνιε» να φύγουν νικητές (3-2) από το «Γουέμπλεϊ»!

Το παιχνίδι είχε δείξει από νωρίς πως θα ‘χει… ιδιαιτερότητες, με τον Τζέραρντ ν’ αποχωρεί τραυματίας στο 30’ (για προληπτικούς λόγους) και τους Σμόλινγκ και Χούντελααρ να κάνουν το ίδιο, έπειτα από σύγκρουση που είχαν μεταξύ τους στο 59’!

Σ’ εκείνη ακριβώς τη φάση, όπου ο επιθετικός της Σάλκε ολοκλήρωσε το «δίλεπτο του τρόμου» για την Αγγλία, προσθέτοντας άλλο ένα γκολ με κεφαλιά στο πανέμορφο του Ρόμπεν ένα λεπτό νωρίτερα!

Κι ενώ η Αγγλία έδειχνε παραδομένη, ο Κέιχιλ άρχισε πάλι το πανηγύρι! Ο αμυντικός της Τσέλσι μείωσε στο 85’ (μάλλον από θέση οφσάιντ) και όταν ο Γιανγκ τον μιμήθηκε στο 90’, το γκαντέμικο… ποδαρικό στη μετά Καπέλο εποχή έμοιαζε ν’ αποφεύγεται! Αμ δε! Ο Άριεν Ρόμπεν εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα στο 93’, νίκησε και πάλι τον Χαρτ και άφησε την ομάδα του Πιρς με τη γλύκα μιας… παραλίγο ανατροπής!



Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΓΓΛΙΑ (Στιούαρτ Πιρς): Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κέιχιλ, Σμόλινγκ (63’ λ.τ. Τζόουνς), Μπέινς, Τζέραρντ (33’ λ.τ. Στάριτζ, 88’ Γουόλκοτ), Πάρκερ, Μπάρι (46’ Μίλνερ), Τζόνσον (64’ Ντάουνινγκ), Γουέλμπεκ (80’ Κάμπελ), Γιάνγκ

Στον πάγκο έμειναν οι: Γκριν, Κόουλ, Λέσκοτ, Κάρσον

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Μπερτ Φαν Μάαρβαϊκ): Στεκέλενμπουργκ, Μπουλαρούζ (82’ Βλάαρς), Χάιτινχα, Ματάισεν, Πίετερς (46’ Σάαρς), Φαν Μπόμελ, Ντε Γιόνγκ, Ρόμπεν, Σνάιντερ (77’ Εμάνουελσον), Κάουτ, Φαν Πέρσι (46’ Χούντελααρ, 66’ Ντε Γιονγκ)

Στον πάγκο έμειναν οι: Κρολ, Στρούτμαν, Γουινάλντουμ, Μπρούμα, Τζον, Νάρσινγκ

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: