Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Γκέκας: «Θα είμαστε έτοιμοι στο Euro»

Γκέκας: «Θα είμαστε έτοιμοι στο Euro»
Θετικά δείγματα έδειξε η Εθνική ομάδα κόντρα στο Βέλγιο, παρά το 1-1, σύμφωνα με τον Φάνη Γκέκα.

Ο διεθνής επιθετικός τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμο στην πρεμιέρα του Euro κόντρα στην Πολωνία.

«Είναι μία πολύ καλή ομάδα το Βέλγιο, αλλά και εμείς δεν ήμασταν στην κατάσταση που θέλαμε. Ήταν ένα καλό και δυνατό φιλικό, παρόλο που ήμασταν όλοι μαζί μόνο δύο μέρες. Είναι σημαντικά αυτά τα φιλικά με αντιπάλους που ταιριάζουν με τη δυναμικότητα των αντιπάλων μας στο Euro. Τo Βέλγιο παίζει γρήγορα την μπάλα και αξιοποιεί τους καλούς παίκτες που έχει στο κέντρο. Όμως, στην άμυνα αν ήμασταν πιο σοβαροί θα είχαμε πετύχει και άλλα γκολ», είπε αρχικά ο Φάνης Γκέκας.

Για τη φιλοσοφία του Φερνάντο Σάντος να καλεί νέα παιδιά στην Εθνική: «Είναι σημαντικό να έρχονται σιγά-σιγά τα νέα παιδιά και να μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας. Το καλό είναι ότι δένει γρήγορα η ομάδα και πιστεύω πως και οι νέοι και οι παλιοί θα είμαστε έτοιμοι για το Euro».

Για το παράπονα που είχε ο Σάντος μετά το 1-1: «Είμαστε μόνο δύο μέρες μαζί. Δεχθήκαμε γκολ από μία στημένη φάση, αλλά γενικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Το καλοκαίρι, όπου θα μαζευτούμε νωρίς στην προετοιμασία, θα είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα θα βελτιωθεί στην προετοιμασία. Το καλοκαίρι θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα».

Για τη φάση του γκολ: «Είδα τον “Σάλπι” και έδωσα την μπάλα. Αν ήθελα να κάνω γκολ θα το έκανα, αλλά τον είχα δει από την αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: