Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Μαζεύει... ρώγες η Γουίγκαν!!

Σακούλι το σακούλι... το παλεύει για την παραμονή η Γουίγκαν που μπορεί να ήταν καλύτερη και να πήρε βαθμό (1-1) στο Νόριτς, αλλά εξακολουθεί να φιγουράρει στην ουρά.
Μαζεύει... ρώγες η Γουίγκαν

Στο «Κάροου Ρόουντ» υπήρχε φαβορί. Αυτή ήταν η γηπεδούχος Νόριτς που έχει κάνει αρκετά καλή χρονιά. Ωστόσο, έχει ξεμείνει από στόχους και αυτό από μόνο του ήταν αρκετό, ώστε να καταστήσει ακόμα πιο επικίνδυνη την Γουίγκαν που καίγεται. Τελικά η τελευταία κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο βαθμό (1-1) αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς.
Αυτή η ισοπαλία είναι υπέρβαση για τους Λάτικς που στα προηγούμενα 12 ματς, όπου είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, στο φινάλε έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι. Τούτη τη φορά λοιπόν δεν συνέβη. Ο Γουές Χούλαχαν (10') άνοιξε το σκορ για τους οικοδεσπότες που όμως δεν ήταν καθόλου καλοί. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποφασισμένοι. Ισοφάρισαν (68') με τον Βίκτορ Μόουζες και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες λίγο πριν το τέλος για να πάρουν το «τρίποντο».
Εμειναν με το βαθμό τελικά που αφενός μπαίνει στο σακούλι της προσπάθειας για παραμονή, αφετέρου δεν τους βοηθάει να ξεφύγουν από την ουρά της βαθμολογίας.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: