Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Αποθέωση στην Τρίπολη

Δεκάδες φίλοι του Αστέρα επεφύλασσαν αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή της ομάδας που επέστρεψε θριαμβεύτρια από τη Θεσσαλονίκη (νίκη με 3-2 επί του ΠΑΟΚ) τα ξημερώματα της Κυριακής.
Αποθέωση στην Τρίπολη
Οι φίλαθλοι των Αρκάδων περίμεναν τον Σάκη Τσιώλη και τους παίκτες του παρά το προχωρημένο της ώρας και το τσουχτερό κρύο και μόλις έφτασε το πούλμαν στο γήπεδο της ομάδας, άρχισαν να κορνάρουν και να φωνάζουν συνθήματα ανάβοντας βεγγαλικά. Μοίρασαν συγχαρητήρια σε όλους και οι ποδοσφαιριστές έδειχναν να το απολαμβάνουν.
Οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης, συνεχάρησαν τηλεφωνικά την ομάδα. "Θέλουμε να μας δώσετε κι άλλες χαρές. Η ομάδα είναι μπροστά σε ιστορικές προκλήσεις", τόνισαν, ενώ ο Γιώργος Μποροβήλος που ακολούθησε την αποστολή στην Τούμπα είπε:
"Συγχαρητήρια για την ιστορική αυτή νίκη. Θέλουμε να συνεχίσετε έτσι. Πρώτα πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Μετά ακολουθεί το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το Κύπελλο. Εκεί θα μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε το πρώτο βήμα για να γράψουμε ιστορία. Χαμηλά το κεφάλι και προσοχή να μην παρασυρθούμε από τις επιτυχίες".
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: