Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Μένει στην Ρεάλ ο Μουρίνιο!!

Μένει στην Ρεάλ ο Μουρίνιο!
Τις πιθανότητες να επιστρέψει στο αγγλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Τσέλσι αποκλείει ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρκετοί οπαδοί των «μπλε» ήλπιζαν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα αναλάβει ξανά της τύχες της ομάδας, με την οποία κατάφερε να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Αγγλίας, δύο Λιγκ Καπ και ένα Σούπερ Καπ μέσα σε τρία χρόνια.

Πριμ από μερικές εβδομάδες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία που ήθελε τον «Special One» να αποχωρεί από την ισπανική ομάδα στο τέλος της σεζόν, αφού δεν του άρεσε η κατάσταση στα αποδυτήρια του συλλόγου και οι αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών της «βασίλισσας».

Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά στη Ρεάλ και ο Ζόρζε Μέντες ανέλαβε να συζητηθεί το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Μουρίνιο για πολλά χρόνια στον ισπανικό σύλλογο.

Όπως γράφει η «Daily Express», ο Πορτογάλος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των Μαδριλένων για ακόμη δύο χρόνια και αυτό απορρίπτει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο άμεσο τουλάχιστον μέλλον στην Τσέλσι.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: