Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Preview: Κέρκυρα-SKODA Ξάνθης (15:00, Novasports2)

Preview: Κέρκυρα-SKODA Ξάνθης (15:00, Novasports2)
Να εκμεταλλευτεί την καλή της ψυχολογία, αλλά και το γεμάτο ρόστερ της θέλει η Κέρκυρα, η οποία στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής θα φιλοξενήσει τη SKODA Ξάνθη (11/3), η οποία τρέχει ένα σερί πέντε αγωνιστικών, χωρίς νίκη.

Κέρκυρα:

Να εκμεταλλευτούν την καλή ψυχολογία τους, ύστερα από τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό για την εξ αναβολής αναμέτρησης της όγδοης αγωνιστικής, θέλουν στην Κέρκυρα. Οι Φαίακες θέλουν το τρίποντο για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Ευχάριστος πονοκέφαλος για τον τεχνικό της Κέρκυρας, Χάβι Γκράθια, αποτελεί το γεμάτο ρόστερ –ύστερα από αρκετό καιρό- αφού έχει να αντιμετωπίσει μόνο μία απουσία, αυτή του τιμωρημένου Γραμμόζη.

Ακόμη, στην αποστολή επέστρεψε και ο Τάσος Βενέτης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η αποστολή: Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Σακελλαρίου, Κοντοδήμος, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Όσμαν, Ηλιάδης, Ερίθε, Καλαντζής, Μπάρκογλου, Γιάντσης, Αγρίτης, Μαρτίν, Μαζνόφ, Ιωάννου, Καραλής.

SKODA Ξάνθης:

Με τρεις σημαντικές απουσίες η SKODA Ξάνθη θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα, με μοναδικό σκοπό να βάλει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα. Ωστόσο, οι απουσίες των τιμωρημένων Μπέρτου, Μαρσελίνιο και Σουάνη, δυσκολεύει το έργο της Ακριτικής ομάδας.

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζινίδης, προσανατολίζεται να αντικαταστήσει το κενό του Μαρσελίνιο με τον Μάριο Πόι και του Μπέρτου με τον Μπαξεβανίδη, ωστόσο πονοκέφαλο δημιουργεί στον Έλληνα τεχνικό το ποιος παίκτης θα βρεθεί πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μαρκόφσκι.

Η αποστολή: Βιβιανί, Μπαξεβανίδης, Κουριτίμπα, Πόι, Νταρμπιόν, Μαρκόφσκι, Πλατέλλας, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Λυμπερόπουλος, Τσουμάνης, Καζάκης, Στάσιακ, Ντάνι, Αλτιπαρμακόφσκι.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: