Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Οι σκέψεις του Μασάδο

Ποιο σχήμα σκέφτεται να παρατάξει ο Μασάδο στο "Καραισκάκη" κόντρα στον Ολυμπιακό και γιατί θα προφυλάξει τον Φατί.
Οι σκέψεις του Μασάδο
Ο Μανουέλ Μασάδο αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να αφήσει εκτός ενδεκάδας παίκτες που βρίσκονται στο όριο καρτών προκειμένου να τους προφυλάξει από μια κάρτα που θα τους θέσει νοκ αουτ από τα επόμενα παιχνίδια.
Ο Πορτογάλος τεχνικός προβληματίζεται αρκετά κυρίως για τον Ρικάρντο Φατί που έχει συμπληρώσει έξι κάρτες και αν δεχθεί μια ακόμη χάνει δυο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.
Σε όλες τις δοκιμές που έκανε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο 56χρονος τεχνικός είχε τον γάλλο στο σχήμα με τους αναπληρωματικούς, δείχνοντας ότι μάλλον θα τον αφήσει εκτός βασικούς σχήματος. Κάτι ανάλογο σκέφτεται και για τον Ουμπίντες που έχει τρεις κάρτες.
Έξι κάρτες έχει και ο Καστίγιο, αλλά. είναι τέτοια η επιθυμία του μεξικανού που κάμπτει τις όποιες επιφυλάξεις του προπονητή του Άρη.
Τη θέση του Φατί αναμένεται να πάρει ο Σάκης Πρίττας που θα έχει δίπλα του τον Παπαζαχαρία. Στην άμυνα το νέο πρόσωπο θα είναι ο Τσουκάνης, αντί του Μίσελ, ο Νέτο θα παίξει δεξιά και οι Λαζαρίδης, Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια.
Μπροστά από τους δυο αμυντικούς μέσους θα είναι μάλλον ο Καπετάνος, με τους Ακόστα αριστερά, Σολτάνι δεξιά και τον Καστίγιο στην κορυφή.allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: