Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Χαμένος από χέρι στο Φάληρο o Άρης; Θα δούμε…!!

Οι… "εκτός Αρη" ποντάρουν όλα τα λεφτά τους στον "1" και στον Ολυμπιακό σήμερα. Γράφει ο Παντελής Ζουμπούλης.
Χαμένος από χέρι στο Φάληρο o Άρης; Θα δούμε…
Γιατί έρχεται με φόρα από τη νίκη επί της Μέταλιστ, έχει καλύτερη ομάδα, έχει μεγαλύτερο «βάθος» ώστε να ξεπεράσει την κούραση και γιατί παίζει στην έδρα του.
Επιπλέον, γιατί έχει και ισχυρό κίνητρο, αφού θέλει την επόμενη Κυριακή να πάει στο ΟΑΚΑ για να παίξει με τον Παναθηναϊκό ως πρωτοπόρος. Αγνοούν, ωστόσο, ότι έχει και ο Αρης τους δικούς του λόγους για να αισιοδοξεί και να πιστεύει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη.
Για παράδειγμα, οι Κίτρινοι μετράνε ένα σερί 9 αγωνιστικών αήττητοι επί Μασάδο, στο οποίο προοδεύουν διαρκώς αγωνιστικά. Επιπλέον, δώσανε τελευταία δύο ντέρμπι στα οποία έδειξαν χαρακτήρα. Πήραν ισοπαλία στην Τούμπα και κέρδισαν 1-0 την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική στο «Κλ. Βικελίδης». Κατεβαίνουν, δηλαδή, στον Πειραιά με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Χωρίς φόβο και ηττοπάθεια.
Επιπροσθέτως, το μεγαλύτερο άγχος το έχει ο Ολυμπιακός γιατί ο Αρης παίζει για δύο αποτελέσματα. Βέβαια, υπάρχουν, κάποια «πρέπει» που οφείλει να τηρήσει η ομάδα του Μασάδο για να φύγει με κάτι από το Καραϊσκάκη. Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα καλύψει ο Πορτογάλος το κενό του Μίσελ στο αριστερό άκρο της άμυνας, απόντος άλλου καθαρόαιμου αριστερού μπακ; Θα είναι κομβικό σημείο αυτό.
Από ‘κει και πέρα, οι Κίτρινοι πρέπει να κάνουν ένα τέλειο παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά, να αποφύγουν τα λάθη, να μη χάσουν ούτε δευτερόλεπτο την αυτοσυγκέντρωσή τους και να είναι αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν. Ισως τον Αρη τον βολεύει που δεν του δίνουν και πολύ τύχη σήμερα. Φτάνει να είναι συνεπής στην εικόνα που βγάζει τελευταία…
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: