Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

«Πνίγηκε»…. στη λίμνη των «κύκνων»!!

«Πνίγηκε»…. στη λίμνη των «κύκνων»!
Η Μάντσεστερ Σίτι αποχωρίστηκε την κορυφή στην 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ! Οι «πολίτες»… «πνίγηκαν» στη λίμνη των «κύκνων», αφού η Σουόνσι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν κάκιστη και με το 1-0 την αφήνει πλέον να βλέπει τη συμπολίτισσά της, Γιουνάιτεντ, από τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Α’ ημίχρονο:

Ο ενθουσιασμός των οπαδών της Σουόνσι και η απουσία των Κομπανί και Λέσκοτ από το κέντρο της άμυνας της Σίτι έδωσαν μεγάλη ώθηση στους γηπεδούχους που μόλις στο 5ο λεπτό έχασαν σπουδαία ευκαιρία να βάλουν τους πρωτοπόρους της Πρέμιερ Λιγκ με την πλάτη στον τοίχο! Ο Ρούτλετζ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Χαρτ, όμως ο Σινκλέρ που ανέλαβε την εκτέλεση από τα εννέα μέτρα, είδε τον διεθνή γκολκίπερ να του λέει «όχι»! Ο Χαρτ έκανε το καθήκον του, όχι όμως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο. Οι «πολίτες» δυσκολεύτηκαν όσο δεν περίμεναν ούτε οι ίδιοι στην προσπάθεια να κυκλοφορήσουν τη μπάλα, ο Μαντσίνι έβγαλε τον Μπάρι για να δώσει επιθετική πνοή με τον τον Αγουέρο στο 37ο λεπτό όμως η εστία των «κύκνων» δεν διέτρεξε κανέναν κίνδυνο.

Β’ ημίχρονο:

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε μεγάλο πρόβλημα και αυτό γινόταν εμφανές στον αγωνιστικό χώρο του «Liberty Stadium». Οι ποδοσφαιριστές του Ρομπέρτο Μαντσίνι αντιμετώπιζαν τεράστιο πρόβλημα στη δημιουργία παιχνιδιού, τα νεύρα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους και από τη στιγμή που η ψυχραιμία πήγε… περίπατο, η αποστολή έγινε ακόμη πιο δύσκολη! Ο εκνευρισμός φανερώθηκε και με την κίτρινη κάρτα στον Μάριο Μπαλοτέλι που… φυσικά δεν κατάφερε να συγκρατηθεί σε μαρκάρισμα στον Γκίλφι Σίγκουρντσον. Η Σουόνσι έβλεπε ότι είχε τη μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την κατάσταση της Σίτι και να την «πληγώσει» ανεπανόρθωτα, ρίχνοντάς τη μάλιστα από την κορυφή! Αυτό έκανε, σκοράροντας στο 83ο λεπτό με τον Μουρ για το τελικό 1-0! Στις καθυστερήσεις, ο Μίκα Ρίτσαρντς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ορθά, λόγω οφσάιντ!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σουόνσι: Βορμ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κάουλκερ, Ρανχέλ, Μπράιτον, Σινκλέρ, Ρούτλετζ (87’ Μονκ, Άλεν, Σίγκουρντσον, Γκρέιαμ (79’ Μουρ)

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Σάβιτς, Κλισί, Κ. Τουρέ, Μπάρι (37’ Αγουέρο), Νασρί, Σίλβα (87’ Τζέκο), Ντε Γιόνγκ (84’ Τζόνσον), Γ. Τουρέ, Μπαλοτέλι

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: