Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Στην κορυφή ξανά η Γιουνάιτεντ!!

Στην κορυφή ξανά η Γιουνάιτεντ!
Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ μετά και το πέρας της 28ης αγωνιστικής βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έκανε το χρέος της απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, επικράτησε με σκορ 2-0 και στο τέλος του αγώνα ενημερώθηκε για τη «γκέλα» της Σίτι, πανηγυρίζοντας την κατάληψη της κορυφής!

Α’ ημίχρονο:

Η επιθετική τριπλέτα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Γουέλμπεκ, Ερνάντες και Ρούνεϊ που παρέταξε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, λειτούργησε εξαιρετικά. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έκλεισαν τη Γουέστ Μπρομ από τα πρώτα λεπτά στα καρέ της, δημιούργησαν ευκαιρίες, υποχρέωσαν τους «baggies» αποκλειστικά σε παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους και ο «γόρδιος δεσμός» λύθηκε στο 35ο λεπτό! Ο Ρούνεϊ, βρέθηκε στην πορεία της μπάλας από σουτ του «Τσιτσαρίτο» και από κοντινή απόσταση δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0!

Β’ ημίχρονο:

Η Γιουνάιτεντ δεν είχε κανένα πρόβλημα στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το παιχνίδι και η ιστορία της αναμέτρησης γράφτηκε ουσιαστικά στο 66ο λεπτό. Ο Μάρτιν Όλσον αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ερνάντες, άφησε τη Γουέστ Μπρομ με δέκα παίκτες και λίγο αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ από τους Πρωταθλητές Αγγλίας. Ο Άσλεϊ Γιάνγκ ανατράπηκε από τον Κιθ Άντριους και ο Ρούνεϊ που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στο 71’ έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με το οποίο οι Πρωταθλητές Αγγλίας ανέβηκαν ξανά στην κορυφή!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Εβρά, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Έβανς, Κάρικ, Γιάνγκ, Σκόουλς (72’ Πογκμπά), Ρούνεϊ, Ερνάντες, Γουέλμπεκ (77’ Κλέβερλι)

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Όλσον, Ρίτζουελ, ΜακΌλεϊ, Τάμας, Μόρισον, Άντριους (72’ Σάρνερ), Μπραντ (72’ Σόρεϊ), Μουλούμπου, Οντεμβίγκι, Φορτουνέ (77’ Λονγκ)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: