Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Preview: Παναιτωλικός-Εργοτέλης (17:15 Novasports 3)

Preview: Παναιτωλικός-Εργοτέλης (17:15 Novasports 3)
Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός τα παίζει όλα για όλα κόντρα στον Εργοτέλη. Οι Αγρινιώτες ψάχνουν το τρίποντο προκειμένου να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής. Από την άλλη πλευρά οι Κρητικοί αν χάσουν «μπλέκουν» για τα καλά.
Παναιτωλικός:

Είναι, ίσως, το παιχνίδι της χρονιάς για τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες δεν θέλουν καν να σκέφτονται περίπτωση ήττας. Ο Τάκης Λεμονής και οι ποδοσφαιριστές τους, θα μπουν στο «Κλουβί» προκειμένου να πάρουν το τρίποντο.

Ο Άντι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ από την άλλη πλευρά δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Οι Ετζενγκέλε, Μπλάζιτς και Κουτρομάνο, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, έμειναν εκτός αποστολής.

Οι 18 εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού είναι οι εξής: Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Ρότσα, Χαριστέας, Καμαρά, Ακαλέ, Ονουάτσι.

Εργοτέλης:

Να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που τρέχει ο Εργοτέλης με τις εφτά αγωνιστικές χωρίς νίκη, θέλουν οι Κρητικοί, στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό.

Τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν αποπροσανατολίσει την ομάδα από τους στόχους της, αφού στην έναρξη της σεζόν σκόπευαν έξοδο στην Ευρώπη, ωστόσο τώρα έχουν μπει σε μπελάδες παραμονής...

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, έχει να αντιμετωπίσει δύο σημαντικές απουσίες, στην κρίσιμη αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής, αφού δεν μπορεί να υπολογίσει στους τιμωρημένους Φραγκουλάκη και Λεάλ.

Η αποστολή: Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Ολίσε, Καρέλης, Χαντί, Σασιασβίλι, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Ρέντζας, Δάρλας.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: