Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Μασάδο: «Όπως ξεκίνησε, έτσι τελείωσε»

Μασάδο: «Όπως ξεκίνησε, έτσι τελείωσε»
Το δύσκολο έργο που είχε ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό τόνισε ο Μανουέλ Μασάδο, εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευσή του για την ήττα (3-0) από τους «ερυθρόλευκους».

Αιχμές για την διαιτησία άφησε ο Πορτογάλος τεχνικός των «κίτρινων».



Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μανουέλ Μασάδο στην συνέντευξη Τύπου:

Πώς σας φάνηκε η εικόνα της ομάδας και η εικόνα του Ολυμπιακού; Κι επίσης, έχετε κάποιο παράπονο από τη διαιτησία;

«Αρχικά θα ξεκινήσω λέγοντας για τον Ολυμπιακό ότι πρόσθεσε άλλη μία καλή εμφάνιση σε αυτές που έχει τις τελευταίες αγωνιστικές. Μία ομάδα με δυναμική, μεγάλο ρόστερ και αυτό δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή να κάνει τις αλλαγές με αποτέλεσμα να μην πέφτει η απόδοση της ομάδας. Και χτίζει μία μεγάλη ομάδα μέχρι στιγμής. Όσον αφορά στον Άρη, ξεκινήσαμε μία περίπλοκη εβδομάδα για εμάς και κάπως έτσι τελείωσε. Εγώ έπρεπε να κοιτάξω ένα πλάνο για τα επόμενα ματς. Βλέποντας ότι έχουμε εννιά ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο όριο καρτών, προχωρήσαμε σε αναγκαστικές αλλαγές, οι οποίες δεν αποδυνάμωσαν την ομάδα. Παρόλο που δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, δεν έχω να επιρρίψω ευθύνες στους ποδοσφαιριστές μου. Διέκρινα πάθος για να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό. Το αποτέλεσμα είναι κακό για εμάς, προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο, παρόλα αυτά σε κάποια σημεία έχω την αίσθηση ότι ο διαιτητής δεν σφύριζε με τον ίδιο τρόπο υπέρ της ομάδας μου, όπως σφύριζε υπέρ του Ολυμπιακού».

Ο Άρης έχει την ποιότητα να κοντράρει τον Ολυμπιακό στην έδρα του;

«Είπα και πριν όσον αφορά στο ρόστερ του Ολυμπιακού, δεν θέλω να επαναλάβω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παράγοντες υπέρ του που τον κάνουν να ξεχωρίζει εντός των τειχών και εκτός συνόρων. Έχει καλή ομάδα με πλούσιο ρόστερ. Κάποια πράγματα είναι διαφορετικά στον Ολυμπιακό απ' ό,τι με τις υπόλοιπες ομάδες και αναφέρομαι τόσο στο ρόστερ, όσο και στο οικονομικό μέρος. Το ποδόσφαιρο είναι βασιλιάς των σπορ, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο σε έναν αγώνα. Ήρθαμε εδώ με τις όποιες πιθανότητες είχαμε, να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: