Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ο Νέρι επιστρέφει για… χουνέρι (video)

Ο Νέρι επιστρέφει για… χουνέρι (video)
Την ευκαιρία να πατήσει και πάλι, έπειτα από σχεδόν πέντε χρόνια, το χορτάρι του «Καραϊσκάκη» θα έχει ο Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικάνος θα βρεθεί και πάλι στο γήπεδο όπου μεγαλούργησε ξεδιπλώνοντας το ταλέντο, εκεί όπου πανηγύρισε γκολ και νίκες, στο μέρος που έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών.

Ο ίδιος στο παρελθόν έχει εκφράσει την πικρία του για τον τρόπο που έφυγε από το λιμάνι, αλλά  και για το ότι δεν γύρισε. Όμως είναι σίγουρο πως ποτέ δεν έβγαλε την ερυθρόλευκη ομάδα από την καρδιά του.

Τώρα πλέον με τη φανέλα του Άρη θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του και να δώσει απαντήσεις.  Ο Μανουέλ Μασάδο θα του δώσει τη θέση στην αιχμή της επίθεσης.   Άλλωστε την αξίζει, καθώς το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό.
Και ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να… μιλήσει ένας επιθετικός; Μα φυσικά να σκοράρει.  Ο Καστίγιο καλείται να αφήσει στην άκρη τους συναισθηματισμούς, και να κάνει την εξέδρα που κάποτε δονούσε, να σωπάσει….  


Η τελευταία παράσταση στο Φάληρο

Ήταν 22 Απριλίου του 2007 όταν ο Νέρι αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο πρώην σπίτι του. Στο παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει με 3-1 με τον 28χρονο επιθετικό να πετυχαίνει το αποχαιρετιστήριο γκολ του με την ομάδα του Πειραιά.

Μάλιστα σκόραρε στο 52΄ το τρίτο τέρμα των «ερυθρόλευκων» και «σφράγισε» την κατάκτηση του 35ου  πρωταθλήματος δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Ντομί, Στολτίδης (69ο Μάριτς), Πατσατζόγλου (85ο Νε), Καστίγιο (89ο Μπαμπαγκίντα), Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς, Ζεβλάκοφ, Μπόρχα, Ανατολάκης, Ζούλιο Σέζαρ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάμπης Τεννές): Σιντιμπέ, Ντα Σίλβα, Καραδήμος, Αναστασιάδης (46ο Βιτουλαδίτης), Τζαβέλλας (52ο Μπούρμπος), Καγκιούζης (66ο Πετράς), Γκουστάβο, Σκούφαλης, Γκουέλα, Φλαβίνιο, Φούφουλας



 πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: