Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

«Απαγορεύονται τέτοια λάθη με την Τσέλσι»

«Απαγορεύονται τέτοια λάθη με την Τσέλσι»
Την προσοχή των ποδοσφαιριστών της Νάπολι στον επαναληπτικό αγώνα με την Τσέλσι στο Λονδίνο για τη φάση των «16» του Champions League επέστησε ο Βάλτερ Ματσάρι, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη (6-3) επί της Κάλιαρι. Ο προπονητής των «παρτενοπέι» τόνισε ότι οι παίκτες του δεν πρέπει να επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στους Λονδρέζους, επειδή μπορεί να τα πληρώσουν.

«Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που σταθήκαμε στο γήπεδο, αφού αντιμετωπίσαμε μία ιδιαίτερα δραστήρια ομάδα. Θύμωσα, επειδή ακόμα και αν το αποτέλεσμα είναι ασφαλές, δεν έπρεπε να είχαμε δεχθεί τα δύο τελευταία γκολ. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε ούτε δευτερόλεπτο, επειδή μπορεί να δεχθούμε κάποιο γκολ. Χρειάζεται να προβληματιστούμε για αυτό», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας και συνέχισε:

«Δεν ανησυχώ για την Τσέλσι, αλλά για το γεγονός ότι δεν πρέπει να κάνουμε παρόμοια αμυντικά λάθη απέναντι σε αυτή. Δουλεύουμε πολύ στην ψυχολογική κατάσταση των παικτών και είδαμε τι πήγε να γίνει στο παιχνίδι της Μίλαν στην έδρα της Άρσεναλ. Δεν πρέπει να ξεκινήσουμε δειλά και το πλεονέκτημα που έχουμε από τον πρώτο αγώνα. Αντίθετα πρέπει να παίξουμε όπως εμείς έχουμε μάθει».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: