Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Μοράτι: «Το κάτι παραπάνω με Μαρσέιγ»

Μοράτι: «Το κάτι παραπάνω με Μαρσέιγ»
Την προσοχή των ποδοσφαιριστών της Ίντερ στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας επέστησε ο Μάσιμο Μοράτι, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη (2-0) επί της Κιέβο Βερόνα. Οι «νερατζούρι» δεν είχαν κερδίσει τον Ιανουάριο, ενώ είχαν πάρει μόλις δύο βαθμούς στα τελευταία εννιά ματς που είχαν δώσει.

«Το αποτέλεσμα ήταν το πιο σημαντικό. Είμαι χαρούμενος όταν η ομάδα βελτιώνεται και αρχίζει να παίρνει μπροστά, αφού θέλουμε να έχουμε καλύτερη ψυχολογία για τις επόμενες προκλήσεις. Στο τέλος όλοι ήταν ευχαριστημένοι, αφού από αυτή την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα μπορεί να υπάρξει η “αναγέννηση” της Ίντερ», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας και συνέχισε:

«Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα βοηθήσει τους παίκτες μας εν όψει του αγώνα με τη Μαρσέιγ για το Champions League, αλλά γνωρίζουν ήδη τη σημασία αυτής της αναμέτρησης και πώς να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα».

Καταλήγοντας, ο Μοράτι τόνισε: «Η Ίντερ έπαιξε με περισσότερο αυτοπεποίθηση και αυτό είναι καλό πράγμα, αν και νομίζω ότι χρειαζόμαστε περισσότερο φιλοδοξία και να δώσουμε το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ».


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: