Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

«Είμαστε σε καλό φεγγάρι»

Ο Χάβι Γκράθια πιστεύει πως η Κέρκυρα είναι σε... καλό φεγγάρι, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου, όπου χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των Φαιάκων.
«Είμαστε σε καλό φεγγάρι»
«Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι γνωρίζοντας τη σημασία των βαθμών που διεκδικούσαμε. Αντιμετωπίσαμε τις αρετές αυτής της ομάδας με το κατά μέτωπον παιχνίδι στον Μαρκόφσκι.
Οι μονάδες, όπως ο Πόι και ο Βλαχοδήμος στα άκρα, γενικά όλη η αμυντική δουλειά της ομάδας είναι σήμερα αυτό που θέλω να ξεχωρίσω, αυτό μας έδωσε την ώθηση για να πετύχουμε το στόχο μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας κι είχαμε μια-δυο καλές φάσεις και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο επιθετικοί, εκμεταλλευτήκαμε κάποιες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και θεωρώ τελικά ότι είναι δίκαιη η νίκη της ομάδας.
Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή τη νίκη αρχίσαμε να την πετυχαίνουμε με τη νίκη επί του Λεβαδειακού και όπως αντιδράσαμε σε εκείνο το ματς μας έδωσε ώθηση για να συνεχίσουμε σήμερα με αυτή τη διάρκεια και πρέπει να ξεχωρίσουμε το γεγονός αυτό ότι έχουμε φτάσει τις 4 νίκες στα τελευταία 5 ματς.
Είναι αισιόδοξο μήνυμα το ότι ασχολούμαστε με το να κάνουμε υπολογισμούς για το τι βαθμούς χρειαζόμαστε γιατί υπήρχε κάποιο σημείο που ήταν πολύ δύσκολα. Είμαστε σε καλό φεγγάρι και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να δουλεύουμε και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να πετύχουμε το στόχο ματς», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: