Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ερωτοκρίτου: «Δύσκολα θα επαναληφθεί»

Ερωτοκρίτου: «Δύσκολα θα επαναληφθεί»
Προσγειωμένος όσον αφορά τις βλέψεις του ΑΠΟΕΛ στη συνέχεια του Champions League εμφανίστηκε ο Φοίβος Ερωτοκρίτου. «Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε το ίδιο μέγεθος με τις ομάδες, οι οποίες βρίσκονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης», τόνισε ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας. «Οι σχέσεις δεν μπορούν να είναι μόνο επαγγελματικές», το σχόλιό του για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φοίβου Ερωτοκρίτου στο «Έθνος της Κυριακής»

Για τις βλέψεις του ΑΠΟΕΛ

«Αν αποκλειστούμε από τη συνέχεια του Champions League, φυσικά και δεν θα στεναχωρηθούμε. Είμαστε προσγειωμένοι και γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε το ίδιο μέγεθος με τις ομάδες, οι οποίες βρίσκονται στα προημιτελικά. Αυτό που έχουμε πετύχει είναι κάτι φανταστικό. Και δύσκολα θα επαναληφθεί».

Για τα έσοδα που έχουν προκύψει για την κυπριακή ομάδα

«Το ΑΠΟΕΛ είναι υποχρεωμένο να πρωταγωνιστεί παντού. Η συμμετοχή μας στα ευρωπαϊκά κύπελλα μπορεί να εγγυηθεί έσοδα. Βέβαια, με τα χρήματα που έχουμε κερδίσει φέτος, η ομάδα με ένα σταθερό μπάτζετ (σ.σ.: φέτος έχει 9 εκατ. ευρώ) μπορεί να αντέξει για δύο χρόνια».

Για τον σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν

«Φέτος θα έχουμε αρκετές ανανεώσεις. Γενικότερα θα γίνει ανανέωση στην ομάδα, σε ένα βαθμό. Το θετικό είναι πως δεν χρωστάμε ούτε ένα σεντ».

Για τις σχέσεις του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

«Οι σχέσεις δεν μπορούν να είναι μόνο επαγγελματικές. Ο κ. Γιοβάνοβιτς είναι επαγγελματίας, εξαίρετος προπονητής και αγαπάει την ομάδα και τη δουλειά του. Τον εμπιστευόμαστε πέραν πάσης αμφιβολίας. Τον στηρίζουμε, μας στηρίζει, όπως έγινε και σε δύσκολες στιγμές».

Για το μυστικό των επιτυχιών που έχουν οι κυπριακές ομάδες

«Πολλά άλλαξαν ύστερα από την παρουσία της Ανόρθωσης στους ομίλους του Champions League. Υπάρχουν μεγαλύτερες προσδοκίες, αποκτήθηκαν καλοί ξένοι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες πείστηκαν πως κάτι τέτοιο μπορεί να επαναληφθεί. Βέβαια, η αλλαγή στο σκεπτικό της γρήγορης επιτυχίας δεν έχει αλλάξει για όλους. Εμείς ελπίζουμε να αποτελέσουμε ένα παράδειγμα. Αν και στο χώρο του ποδοσφαίρου, τα καλά λησμονούνται γρήγορα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: