Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

"Λαμπάδα και τάμα στην Παναγιά για να σωθούμε"!

Γλαφυρός ήταν για άλλη μια φορά ο Αγγελος Αναστασιάδης, καθώς στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του ΠΑΣ επί του Λεβαδειακού τόνισε πως "όποιος αγαπά αυτή την ομάδα να πάει να κάνει ένα τάμα στην Παναγιά για να σωθούμε με το καλό και να της ανάψει μια μεγάλη λαμπάδα"!
"Λαμπάδα και τάμα στην Παναγιά για να σωθούμε"!
"Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι από τη μεγάλη προσπάθεια των παιδιών. Παίξαμε σήμερα στα Γιάννινα το α’ ημίχρονο και την Τετάρτη είναι το δεύτερο εξίσου σημαντικό όπως το σημερινό στη Λειβαδιά. Ο Λεβαδειακός είναι ομάδα με καλούς παίκτες. Με την πίεση που ασκήσαμε αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει φάουλ και να μείνει με 10 παίκτες. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Έχουμε πολύ δρόμο, χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Όσο μπορούμε ξεχνάμε τα σημαντικά προβλήματα που έχουμε. Όσοι είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος των προβλημάτων. Σήμερα για πρώτη φορά από τη μέρα που ήρθα στα Γιάννινα ο κόσμος ήταν άψογος. Τον βοήθησε και η ομάδα με το σκορ., αλλά κατάλαβε και ο κόσμος από το δικό του μετερίζι ότι η ομάδα χρειάζεται βοήθειες. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για τη βοήθεια. Να ξεχνάμε τα προβλήματα και τις αγωνίες και να είμαστε εδώ».
Για τους τραυματισμούς ανέφερε: «Ο Ζαμπρέλα δεν είναι έτοιμος, τον βάλαμε για λίγο να μπει στο πνεύμα της ομάδας. Είναι καλός παίκτης και μπορεί να μας βοηθήσει. Θέλει περισσότερη βοήθεια απ’ όλους μας. Εγώ είμαι κατά των μεταγραφών του Δεκεμβρίου αλλά συναίνεσα σ’ αυτό. Θέλει βοήθειες και δεν θα πω ότι έκανα λάθος που πήρα το συγκεκριμένο παίκτη, αλλά γιατί πήρα παίκτη».
Για το ποια είναι τα προβλήματα και αν θα αντέξει η ομάδα απάντησε: «Εάν τα προβλήματα αυτά τα βγάλουμε στο δρόμο η ομάδα θα είναι πεσμένη μόλις το πω. Κρατήστε το πολύ σοβαρά αυτό που σας είπα. Δεν θέλω να τα βγάλουμε από τα αποδυτήρια. Δεύτερον πολύ σημαντικό, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν και οι ποδοσφαιριστές σε ποια χώρα βρίσκονται, τι συμβαίνει σ’ αυτή τη χώρα, τι υπάρχει γύρω τους και να πειστούν να κάνουν αυτό που κάνουν μέχρι τώρα. Και αυτό θέλει πολλή δουλειά. Εμείς τους έχουμε 2 ώρες την ημέρα και μετά φεύγουν και ακούνε τη μάννα τους , τη γυναίκα τους, τους φίλους τους, τους διπλανούς τους, οι οποίοι τους λένε ακριβώς τα αντίθετα πράγματα απ’ ότι προσπαθούμε να τους πούμε εμείς και να τους πείσουμε ότι είναι σωστά αυτά που τους λέμε εμείς. Δεν είναι αγωνιστικό το πρόβλημα, αυτό σας το είχα πει από την αρχή. Το αγωνιστικό λύνεται με δουλειά και προσπάθεια. Αλλά να πείσεις τον άλλο να είναι 100% σε ένα στόχο με όλα αυτά μόνο η Παναγιά μπορεί να βοηθήσει. Θα τα ακούτε μόνο από μένα αυτά. Όποιος αγαπά αυτή την ομάδα να πάει να κάνει ένα τάμα στην Παναγιά για να σωθούμε με το καλό και να της ανάψει μια μεγάλη λαμπάδα. Και αν θέλετε να είμαστε καλά και να μη πάθουμε κανένα εγκεφαλικό μέχρι το τέλος, τότε να τα πούμε. Αλλά να είμαστε καλά. Αν δεν είμαστε καλά δεν έχουμε τίποτα να πούμε, γιατί μόνο κακό θα κάνουμε. Τα προβλήματα θα έχουν βγει από μόνα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: