Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ντε Ρόσι: «Νίκες μέχρι το τέλος»!

Ντε Ρόσι: «Νίκες μέχρι το τέλος»!
Δεν το βάζει κάτω η Ρόμα για την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν, όπως δήλωσε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι μετά τη νίκη (1-0) στην έδρα της Παλέρμο. Οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie Α, έχοντας επτά βαθμούς λιγότερους από την συμπολίτισσα Λάτσιο που είναι τρίτη και διεκδικεί το «εισιτήριο» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε όλα τα ματς. Κατά την προσωπική μου άποψη κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και ξεκινήσαμε πραγματικά πολύ καλά. Σε γενικές γραμμές είχαμε καλή απόδοση», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός χαφ και συνέχισε:

«Καταφέραμε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας και μάθαμε ότι χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη διάρκεια της αναμέτρησης. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από την τακτική, τον προπονητή ή τη νοοτροπία της ομάδας. Τώρα το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Αυτό είναι κάτι δύσκολο, αλλά μπορούμε να προσπαθήσουμε. Τίποτα δεν είναι αδύνατο».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: