Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός (15:00, Novasports 3)

Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός (15:00, Novasports 3)
Στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα που ψάχνει έναν τρόπο να ξεκολλήσει από την ζώνη του υποβιβασμού υποδέχεται τον Λεβαδειακό (15:00, Novasports 3)στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Mετά την νίκη επί της Δόξας στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική, ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει να βρει έναν… ρυθμό προκειμένου να φύγει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση συμπεριλήφθηκε ο Φαμπρίτσιο Τζαμπρέλα ξεπερνώντας το τράβηγμα που τον ταλαιπώρησε. Διαθέσιμοι θα είναι επίσης οι Βάντερσον και Ανδράλας.
Αντίθετα ανέτοιμος κρίθηκε ο Μανώλης Σκούφαλης και αποκλείστηκε από την αποστολή μαζί με τους Ταμπάση, Τζάνη, Οικονόμου, Ιωάννου, Ζαραδούκα και Κεϊτά.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Άγγελος Αναστασιάδης για το κρίσιμο ματς είναι οι: Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ντε Βινσέντι, Βάντερσον, Λίλα, Βίλα, Ανδράλας, Κυριάκος, Μπεσέρα, Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Γιάκος, Μπακαγιόκο.


Λεβαδειακός:
Ο Λεβαδειακός προέρχεται από δύο σερί νίκες, κόντρα σε Κέρκυρα και Παναιτωλικό και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο… μοτίβο προκειμένου να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την παραμονή στην κατηγορία.

Στα αγωνιστικά, παρά το γεγονός πως οι Ναπολεόνι και Λισγάρας έβγαλαν και πάλι το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ο Γιώργος Παράσχος έκρινε πως δεν βρίσκονται στην επιθυμητή κατάσταση και δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή ενώ εκτός και οι τιμωρημένοι Πόποβιτς, Φαβάλι.

Αναλυτικά, οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιώργος Παράσχος: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Κουτσόπουλος, Μεντί, Νικολακάκης, Μανό, Κόρμπος, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: