Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Preview: Ολυμπιακός-Άρης (17:15, Novasports 2)

Preview: Ολυμπιακός-Άρης (17:15, Novasports 2)
Μια 'βδομάδα πριν το κρας τεστ τίτλου, το ντέρμπι «αιωνίων», ο Ολυμπιακός -έστω και φορτωμένος από τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις- κοντράρεται με τον -αήττητο εδώ και εννέα αγώνες- Άρη και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το τρίποντο ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή. Επιστρέφει ως αντίπαλος ο Νέρι Καστίγιο στο «Καραϊσκάκη».
ΟΣΦΠ:

Χωρίς τον Νταβίντ Φουστέρ και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο θα επιδιώξει να συνεχίσει την επέλασή του στην Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Καραϊσκάκη» για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ήρωας του Χάρκοβο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο κι έτσι προφυλάσσεται για να ‘ναι έτοιμος στη ρεβάνς με την Μέταλιστ. Ανάλογη απόφαση πάρθηκε και για τον διεθνή στόπερ, καθώς επέστρεψε από την Ουκρανία με πρόβλημα στο ισχίο και δεν συντρέχει λόγος να πιεστεί.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε περισσότερους παίκτες (ποτέ βέβαια δεν κάνει… κατάχρηση στο ροτέισον) ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να πετύχουν την 6 συνεχόμενη νίκη και να πάνε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό με βαθμολογικό πλεονέκτημα (τουλάχιστον +1, αφού οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ).

Η 18μελής αποστολή: Μέγερι, Δασκαλάκης, Τοροσίδης, Μοδέστο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Τζεμπούρ, Ντιόγκο.

ΆΡΗΣ:

Σιγά μην έλειπε. Με αιχμή του δόρατος τον πρώην ερυθρόλευκο, Νέρι Καστίγιο, θα κυνηγήσει ο Άρης ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» (Κυριακή, 17:15). Να μείνουν για δέκατο παιχνίδι αήττητοι θα επιδιώξουν οι παίκτες του Μανουέλ Μασάδο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μίσελ, Καζναφέρη, Παπαστεριανού και Τριανταφυλλάκου, οι οποίοι είναι τραυματίες και έμειναν στη Θεσσαλονίκη.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι -κατά πάσα πιθανότητα- οι Θεσσαλονικείς θα παραταχτούν με την εξής 11άδα: Βελλίδης, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Νέτο, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Φατί, Καπετάνος, Ακόστα, Ούμπιντες και Καστίγιο.

Η 18μελής αποστολή: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Πρίττας, Κατίδης, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ακόστα, Καπετάνος, Τσουκάνης, Σολτάνι, Ούμπιντες, Παπαζαχαρίας, Κοτσώνης.

Πρόσφατη προϊστορία στο Καραϊσκάκη:

30/1/2005 Ολυμπιακός-Άρης 2-1
18/3/07 Ολυμπιακός-Άρης 0-0
27/1/2008 Ολυμπιακός-Άρης 1-0
14/2/2009 Ολυμπιακός-Άρης 2-1
18/4/2010 Ολυμπιακός-Άρης 2-1
16/5/2010 Ολυμπιακός-Άρης 0-0 *
24/10/2010 Ολυμπιακός-Άρης 1-0

* πλέι οφ

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: