Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Αλεξανδρής: «Εντελώς διαφορετική η ομάδα»

Αλεξανδρής: «Εντελώς διαφορετική η ομάδα»
Στην αγωνιστική ανάκαμψη του Άρη μετά το τέλος των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά τη νίκη επί του ΑΓΟΡ (78-60).

Ο «Τίγρης» τόνισε πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι «κίτρινοι» είχαν το περιθώριο να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.

«Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, πριν από περίπου 25 μέρες, η ομάδα παρουσιάζεται τελείως διαφορετική. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε σε βάθος, να γίνουμε καλύτερη ομάδα, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας, κάτι που είναι εμφανές. Εχουμε 5 στις 5 νίκες και συνεχίζουμε για να ολοκληρώσουμε αυτό που βάλαμε ως στόχο. Μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με το Περιστέρι», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και πρόσθεσε:

«Εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι ο ΑΓΟΡ έχει μία σοβαρή απώλεια, αυτή του Ράιτ, που είναι ένας καταπληκτικός παίκτης. Έχω βιώσει κι εγώ αυτή την κατάσταση, την αποχώρηση δηλαδή του καλύτερου παίκτη μας σ' αυτή τη θέση (σ.σ. Τζέιμς) και πρώτου σκόρερ της ομάδος μας και ξέρω πόσο δύσκολο είναι για τον προπονητή να καλυφθεί ένα τέτοιο κενό. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα κι υποχρεώσαμε τον ΑΓΟΡ σε μεγάλη αστοχία στα τρίποντα, 3/29, που είναι η βασικότερη επιθετική του έκφραση. Δουλέψαμε πολύ καλά στον αμυντικό τομέα κι αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε πολύ καλές επιλογές. Πήραμε τα ριμπάουντ, κάναμε κλεψίματα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια με την ίδια ένταση και ενέργεια που βγάζουμε».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπόγρης είπε: «Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Από τότε που βάλαμε ως στόχο να πετύχουμε το 6 στις 6 στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές, θεωρούσαμε πιο δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον ΑΓΟΡ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα δείχναμε σημάδια χαλάρωσης στους άλλους αγώνες, γιατί δεν υπάρχει εύκολος στο φετινό πρωτάθλημα. Ηταν η πιο σημαντική αναμέτρηση γιατί ο ΑΓΟΡ είναι μία απρόβλεπτη ομάδα. Καταφέραμε να παίξουμε πολύ καλή άμυνα κι η επίθεση ήρθε μέσω άμυνας. Δείξαμε σημάδια συγκέντρωσης, κλέψαμε μπάλες και πετύχαμε εύκολα καλάθια. Συνεχίζουμε και εύχομαι καλή συνέχεια στον ΑΓΟΡ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: