Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Four… your birthday!!

Four… your birthday!
Να ζήσεις, ρε Άρη και χρόνια πολλά, τεσσάρες… να ρίχνεις με γκολ φοβερά!

Μια μέρα πριν σβήσουν τα 98 κεράκια τους, οι «κίτρινοι» πήραν φωτιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τύλιξαν 4-2 τον Πανιώνιο!

Ψυχωμένη η ομάδα του Μασάδο, δεν μάσησε απ’ την ανατροπή που πήγε να κάνει ο Κούτσι (2 γκολ) και με τρία γκολ σε επτά λεπτά (!) διατήρησε ζωντανά τα όνειρά της για πλέι-οφ.

Καλοστημένοι οι «κυανέρυθροι», αδικούνται από την έκταση του σκορ και παραπονιούνται για γκολ του Ντιμπαλά που δεν μέτρησε στο 1-2.



Να μάθεις να κάνεις ζάπινγκ…

Σε απόδειξη αυτού που μπορεί να χάσεις αν βιαστείς ν’ αλλάξεις κανάλι μετατράπηκε το πρώτο μέρος. Μετά από ένα ημίωρο, λοιπόν, όπου ο ύπνος αυτών που το παρακολουθούσαν διακόπηκε μονάχα δυο φορές (όταν ο Ούμπιντες πλάσαρε λίγο έξω έπειτα από φάση διαρκείας και ο Μιχαηλίδης του είπε «όχι» λίγο μετά σε φαλτσαριστό σουτ) Άρης και Πανιώνιος αποφάσισαν να προσφέρουν… αναδρομικά τις συγκινήσεις.

Έτσι -όταν κατάλαβαν ότι η ανούσια κατοχή τους δεν απειλούσε τον καλοστημένο Πανιώνιο- οι «κίτρινοι» επιστράτευσαν τη γνωστή συνταγή: Φαρμακερό στημένο από Ούμπιντες, κεφαλιά… αλά Λαζαρίδης απ’ τον Φατί και οι παίκτες του Μασάδο πίστεψαν ότι βρήκαν τη λύση. Αμ δε. Ο Πανιώνιος θα τους αποδείκνυε ότι βρήκαν τον μπελά τους. Όχι μόνο ισοφαρίζοντας με σεμιναριακό γκολ (κάθετη Ρόβα, γύρισμα Ντιμπαλά, προβολή Κούτσι). Αλλά και απειλώντας με νέο σοκ πριν την ανάπαυλα, όταν ο Βελλίδης κράτησε… όντως κλειστή την κλειστή του γωνία στο σουτ του Φιλανδού.

Επτάλεπτο… πάρτι!

Το τέταρτο του ημιχρόνου δεν αποδείχθηκε αρκετό για να συνέλθει ο Άρης. Αλλά ούτε και για να «σβήσει» ο Πανιώνιος. Αφότου προειδοποίησαν, λοιπόν, με το γυριστό του Σιόβα που σταμάτησε στον Κούτσι (!) ο Φιλανδός αποδείχθηκε ότι είχε μπει στη… μέση για να παγώσει ο ίδιος ξανά το «Βικελίδης» (μετά από ανεπανάληπτη γκέλα του Τσουκάνη και γύρισμα του Μενδρινού). Μάταια, όμως. Τα γενέθλια του Άρη δεν γινόταν να χαλάσουν.

Αφού, λοιπόν, ο… βοηθός και ο Καζναφέρης σταμάτησαν δυο φορές τον Ντιμπαλά, ο Άρης έγινε ασταμάτητος! Αρκούσε να βάλει την ανορθόδοξη (αλλά αποτελεσματική) προβολή της ισοφάρισης ο Ούμπιντες στο 72’! Μέσα σε επτά λεπτά οι «κίτρινοι» δεν είχαν κατακτήσει απλώς τη νίκη (με την γκολάρα του Τριανταφυλλάκου). Αλλά της είχαν δώσει και εορταστικές -λόγω της ημέρας- διαστάσεις με το «ξερό» σουτ του Νέτο.




ΑΡΗΣ (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Τσουκάνης, Ντίκο, Σανκαρέ, Καζναφέρης, Φατί, Καπετάνος (64’ Τριανταφυλλάκος), Ακόστα (24’ λ.τ. Γιαννιώτας), Ούμπιντες, Νέτο, Κανούλας (46’ Παπαζαχαρίας)

Στον πάγκο έμειναν οι: Σηφάκης, Σολτάνι, Κατίδης, Πρίττας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μιχαηλίδης, Ρόκας, Σιόβας, Πιέρ, Κούρντι, Αντούνες (72’ Γουνδουλάκης), Ρόβας, Όμο (80’ Όκουε), Μενδρινός, Ντιμπαλά, Κούτσι

Στον πάγκο έμειναν οι: Πόγκασιτς, Αυλωνίτης, Αναστασόπουλος, Πετκάκης, Αμπντουλάγεφ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Ελευθερίου (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: