Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

"Άρης και δεν είμαι καλά"

Στους "κίτρινους" της Θεσσαλονίκης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Λαζαρίδης, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του.
"Άρης και δεν είμαι καλά"
Ο πεπειραμένος αμυντικός σχολίασε διάφορα ενδιαφέροντα θέματα γύρω από την ομάδα, μέσω της "Real Sports".
Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Άρη:
«Φυσικά και είμαι διπλά χαρούμενος όταν πετυχαίνω γκολ και κερδίζει η ομάδα μου. Το πιο σημαντικό από όλα, όμως είναι να μαζεύουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να μπούμε στα play offs. Το γεγονός ότι σκοράρω με ικανοποιεί ιδιαίτερα και πιστεύω ότι είναι θέμα τύχης αλλά και ικανότητας. Το να σκοράρουν παίκτες από όλες τις γραμμές είναι θετικό για μια ομάδα, αφού δείχνει ότι υπάρχει ισορροπία. Από την άλλη, δουλεύουμε πολύ τις στημένες φάσεις και αυτό φαίνεται από τα γκολ που έχω πετύχει».
Σχετικά με το τι έφταιξε για την κακή πορεία του πρώτου γύρου: «Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι έφταιξε και κάναμε τόσο κακό πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να μπούμε στα play offs, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι και ακατόρθωτο. Το κακό είναι ότι δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά και από τα αποτελέσματα των άλλων. Εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τα καταφέρουμε. Έχουμε καθήκον να κερδίσουμε τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος και τότε θα κάνουμε ταμείο».
Για τον ρόλο της έλευσης του Μασάδο: «Η ομάδα έδειξε στον δεύτερο γύρο ότι αξίζει να είναι στα play offs. Πιστεύω ότι παίζουμε στρωτό και καλό ποδόσφαιρο, αν εξαιρέσει κανείς ένα-δυο παιχνίδια, και φαίνεται ότι δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Η αλήθεια είναι ότι ο Μανουέλ Μασάδο μας έχει βοηθήσει πολύ και ελπίζω να μείνει καιρό στον Άρη. Ο ερχομός του έφερε ηρεμία στην ομάδα και άλλαξε προς το καλύτερο και την ψυχολογία της.
Ήρθαν και οι νίκες που χρειαζόμασταν και αυτό ανέβασε και την αυτοπεποίθησή μας. Από την ημέρα που ήρθα στον Άρη έχω δουλέψει με πέντε προπονητές. Καθένας από αυτούς έχει βάλει το λιθαράκι του για την πρόοδο της ομάδας. Μπορεί στην Ελλάδα το σύνηθες να είναι σε κάθε δύσκολη περίοδο να την πληρώνει ο προπονητής ωστόσο θεωρώ ότι ο Μασάδο μπορεί να βοηθήσει, ώστε να χτιστεί μια πολύ καλή ομάδα».
Όσο για το συμβόλαιό του: «Έχουμε ήδη κάνει κάποιες αρχικές συζητήσεις με τη διοίκηση για το συμβόλαιο μου. Έχουμε χρόνο μπροστά μας και θα μιλήσουμε και πάλι μέχρι το τέλος της σεζόν. Είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι στον Άρη και στόχος μου είναι να μείνω στην ομάδα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: