Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ο οπαδός πληρώνει πάλι τα σπασμένα!!

Η είδηση ήταν αναμενόμενη. Και όταν λέω αναμενόμενη, εννοώ πως οι ίδιοι οι άνθρωποι του Αρη αλλά ακόμη και οι... πέτρες γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ότι ο Αρης θα κληθεί να πληρώσει τα σπασμένα μιας απίστευτης διοικητικής απερισκεψίας.
Ο οπαδός πληρώνει πάλι τα σπασμένα
Γράφει ο Περικής Στέλλας...
Και αναφέρομαι στην υπόθεση Αμορόζο. Θα θυμίσω ότι τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, που ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά με σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, δεν ήθελε ο τότε προπονητής Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά του τον... έφεραν.
Εγιναν πολλά, όσοι τα θυμούνται (αν και σε αυτήν τη χώρα πολύ εύκολα ξεχνάμε) και τελικά ο Αμορόζο έφυγε έξαλλος και κυνήγησε τον Αρη στα δικαστήρια. Τότε η διοίκηση με καθημερινές δηλώσεις και τοποθετήσεις υποστήριζε και διαφήμιζε το δίκιο της και κατακεραύνωνε τον Αμορόζο αλλά και όσους δημοσιογράφους αποκάλυπταν, ερευνώντας την υπόθεση, πως ο Αρης έχει κάνει τεράστιο λάθος και θα κληθεί κάποια στιγμή να το πληρώσει. Ο καιρός πέρασε, ο Αμορόζο ξεχάστηκε, ο Σκόρδας έφυγε ή τον φύγανε (διαλέγετε και παίρνετε) και ο Αρης συνέχισε τον... δρόμο του.
 
Να, λοιπόν, που τώρα καλείται να πληρώσει το ποσό των 580.000 ευρώ. Και το ποσό αυτό είναι τα σπασμένα εκείνης της υπόθεσης. Είναι το αποτέλεσμα της απερισκεψίας των παραγόντων του Αρη που έστελναν στο αεροδρόμιο 7.000 οπαδούς, δίνοντάς τους ακόμη ένα... όραμα. Σήμερα ο Σκόρδας δεν τοποθετείται, ενώ η διοίκηση προσέξτε τι δήλωσε: «Τελεσιδίκησε μια υπόθεση και καλούμαστε να πληρώσουμε χρέος 580.000 ευρώ που μας άφησε ο πρώην πρόεδρος. Πιστεύω, όμως, ότι μέχρι την Τετάρτη θα έχουμε ολοκληρώσει τον φάκελο της αδειοδότησης».
Η διοίκηση του Αρη αποδίδει ευθύνη στον Λάμπρο Σκόρδα, στον οποίο χρεώνει εξολοκλήρου αυτή την υπόθεση. Δεν λέει όμως ότι τον Αμορόζο τον έφεραν οι ίδιοι, ο Κόντης δηλαδή, δεν λένε ότι τον παίκτη τον διαπραγματεύτηκαν οι ίδιοι (σε δηλώσεις τους το έχουν πει καυχόμενοι τότε) και δεν λέει αυτή η διοίκηση έστω μία φορά ότι έκανε λάθος. Ας πάμε, όμως, στην απόλυτη ουσία, όχι μόνο της συγκεκριμένης υπόθεσης, αλλά και πολλών άλλων. Οπως, π.χ., του Αμπρέου, του Ογιος, του Νάτσο Γκαρσία και τόσων άλλων με τους οποίους ο Αρης αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Η απόλυτη ουσία είναι μία και μοναδική: ότι όλα αυτά τα σπασμένα, όλα αυτά τα χρέη που η διοίκηση του Αρη δημιούργησε καλείται πάντα να τα πληρώνει ο κόσμος του Αρη. Ο οπαδός του Αρη. Που είναι ο μόνος που τόσα χρόνια πληρώνει.
Μήπως ζουν σε γυάλινο κόσμο;
Η είδηση δεν διαψεύδεται (άλλωστε δεν είναι υποχρεωμένη η κάθε διοίκηση ομάδας καθημερινά να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει), η είδηση συντηρείται και γίνεται ένα πρώτης τάξεως παιχνίδι που βάζει τον οπαδό στο τριπάκι μόνιμα. Η τελευταία είδηση έχει να κάνει με έναν Ρουμάνο τον οποίο παρουσιάζουν ως τον νέο Χάτζι. Ποιοι το κάνουν; Προφανώς κάποιοι που συνεργάζονται εδώ και αρκετό καιρό με τον ΠΑΟΚ. Προφανώς λέω, δεν εκφράζω βεβαιότητα. Είναι ίσως εκείνοι που έφεραν και τον φοβερό και τρομερό Σπαντάσιο από τη Ρουμανία και πέτυχαν (και μπράβο τους) να του κάνουν συμβόλαιο 300.000 ευρώ. Αλλά τι τους νοιάζει; Μήπως πληρώνει καμιά διοίκηση; Πάντα ο κόσμος του ΠΑΟΚ πληρώνει. Και η τρέλα του οπαδού δεν σταματάει ποτέ για την ομάδα του. Και τι συμβαίνει;
Το γράφει μία... ιστοσελίδα με ρουμάνικη προέλευση και μάλιστα το σερβίρει και ως αποκλειστικό. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τι αποκαλύπτει και επιπλέον; Οτι με ένα εκατομμύριο ευρώ θα υποκύψει η ομάδα του παίκτη και θα τον δώσει. Μα, είναι απίστευτοι σας λέω. Ο Μιχάι Πιντίλι της ρουμανικής Παντούρι. Μιλάμε για τον Ρουμάνο Μαραντόνα. Και όπως συμβαίνει πάντα, η είδηση αναπαράγεται αμέσως στην Ελλάδα και το γλυκό... δένει πάντα. Η συνταγή είναι γνωστή.
Είπαν...
Τζ. Αλεξανδράτου: «Μίλα μου βρώμικα».
...
Μ. Πιντίλι: «Ναι, μου κάνει ο ΠΑΟΚ».
Τον έχεις... προβάρει δηλαδή;
Γ. Κόντης: «Είμαι σίγουρος για την αδειοδότηση».
Σαν τα λεφτά που έρχονται;
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: