Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Μαντσίνι: «Σε εμάς η πίεση»!

Μαντσίνι: «Σε εμάς η πίεση»
Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να έχει ένα…κάρο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχουν την κατάλληλη πείρα, ώστε να ανταποκριθούν στην πίεση του πρωταθλητισμού. Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην «Daily Mirror» που παράλληλα συνέκρινε την εμπειρία του έμψυχου δυναμικού της ομάδας του με αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είναι φυσιολογικό να έχουμε περισσότερη πίεση σε σχέση με την Γιουνάιτεντ, καθώς εκείνη είναι εδώ και 20 χρόνια κάνει πρωταθλητισμό. Για αυτούς είναι κάτι συνηθισμένο, αλλά για εμάς είναι η πρώτη φορά», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, δήλωσε ευχαριστημένος με την αντίδραση των παικτών του ύστερα, από μερικά ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαν το περασμένο διάστημα: «Τον τελευταίο μήνα δεν παίζαμε καλά, υπάρχουν μερικά παιχνίδια που μπορούν να τα αλλάξουν όλα. ‘Όπως το παιχνίδι με την Τσέλσι, κάτι άλλαξε μέσα μας μετά από αυτή τη νίκη».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Δεν είμαστε στην κορυφή, μετά την ήττα από την Σουόνσι. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό για εμάς πριν το ντέρμπι με την Γιουνάϊντετ, να είμαστε πολύ κοντά στην βαθμολογία». 

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: