Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ντι Ματέο: «Πρόκειται για ένα δίκαιο αποτέλεσμα»

Ντι Ματέο: «Πρόκειται για ένα δίκαιο αποτέλεσμα»
Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι (0-0) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο προπονητής των «μπλε», Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

«Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να κερδίσουν το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε πολύ σκληρά, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο που ενισχύσαμε την επίθεση αλλά, δικαίως, ο αγώνας έληξε ισόπαλος», ήταν τα λόγια του προπονητή της Τσέλσι, ο οποίος πρόσθεσε:

«Η Τότεναμ είχε πολύ καλή άμυνα και φάνηκε αρκετά επικίνδυνη σε ορισμένες φάσεις, οπότε και εμείς έπρεπε να ισορροπήσουμε, αλλά δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες».

Οι «μπλε», μετά τη σημερινή ισοπαλία, εξακολουθούν να βρίσκονται στο -5 από τα «σπιρούνια» με τον Ντι Ματέο να μην παραιτείται από τη μάχη για μία θέση στο επόμενο Champions League.

«Ξέρουμε πως είμαστε πίσω στη βαθμολογία και έπρεπε να πάρουμε τους 3 βαθμούς σήμερα. Από εδώ και πέρα δε θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να διεκδικήσουμε μία θέση που θα μας εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Champions League», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: