Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Κι όμως ο Παναθηναϊκός μπορεί να βγει κερδισμένος από το μπάχαλο!!

Κι όμως ο Παναθηναϊκός μπορεί να βγει κερδισμένος από το μπάχαλο!
Δεν υπάρχει τεκμηριωμένη απάντηση και πειστική εξήγηση στο «γιατί» αυτών που συνέβησαν στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Είναι όμως πιθανό αυτό που συνέβη να του βγει σε καλό του Παναθηναϊκού, εφόσον βεβαίως δεν του κοστίσει αυτή η εξέλιξη στην υπόθεση της εξασφάλισης της ευρωπαϊκής άδειας λειτουργίας.

Διότι τώρα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα αναγκαστεί να ανοίξει τα χαρτιά και να παίξει φανερά στο τραπέζι του power game που εξελίσσεται εδώ και τόσα χρόνια στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Ολο αυτό που συνέβη τον φέρνει στην θέση να αποφασίσει τι θα κάνει με την ΠΑΕ, διότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Δεδομένου, άλλωστε έχει γίνει σαφές, ότι δεν θέλει να του κοστίσει ο Παναθηναϊκός ούτε ευρώ, ο Τζίγκερ έχει μπροστά του δύο δρόμους: ή θα αφήσει την εταιρεία στο έλεός της, δηλαδή, με τα σημερινά δεδομένα, σε καθεστώς υπολειτουργίας και τροχιά συρρίκνωσης, ή θα κάνει αυτό που του ζητούν αυτοί που ισχυρίζονται ότι θέλουν να πάρουν την ΠΑΕ, δηλαδή θα αναλάβει την ευθύνη της ΓΗΠΕΛ.

Δεν υπάρχει χρόνος για παιχνίδι πλέον. Δεν μπορούν να τον βοηθήσουν ούτε οι σύμβουλοι, ούτε οι διαχειριστές κρίσεων. Τον καλύτερο να φέρει στην Ελλάδα, δεν μπορεί να τον βοηθήσει αν δεν βάλει λεφτά στην εταιρεία και αν δεν παρουσιάσει εκ των υστέρων το νέο δικό του διοικητικό σχήμα. Είναι τόσο απλό, εδώ που το έφερε ο ίδιος, το πράγμα. Δεν μπορεί να αγοράσει χρόνο ούτε με Τσάκα, ούτε με πρίγκιπα, ούτε με κινέζο. Γι’ αυτό και είναι πιθανό να αποδειχθεί ότι, συνειδητά ή όχι, οι τρεις δικοί του που παραιτήθηκαν από το συμβούλιο, προσέφεραν πολύτιμη υπηρεσία στον Παναθηναϊκό. Αρκεί να μην χάσει αυτός την άδεια της ευρωπαϊκής λειτουργίας του.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: