Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Καπετάνος:«Έτσι είναι η μπάλα»

Καπετάνος:«Έτσι είναι η μπάλα»
Μπορεί η νίκη του Άρη επί του Πανιωνίου, να ήρθε πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ 4-2, ωστόσο ο Κώστας Καπετάνος, φαίνεται αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας του.

Ο 28χρονος μέσος δήλωσε: «Ήταν ένα πλασματικό σκορ το 1-2 μετά το γκολ που δεχτήκαμε από δικό μας λάθος. Έπεσε λίγο η ψυχολογία μας αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα. Μέσα σε πέντε λεπτά βάλαμε τρία γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, γι’ αυτό είναι το καλύτερο άθλημα, καθώς γίνονται ανατροπές εκεί που δεν τις περιμένεις».

Επίσης, μίλησε και για το τέλος της αφλογιστίας, που βασάνιζε τους «κιτρινόμαυρους»: «Σε άλλα παιχνίδια χάναμε πολλές ευκαιρίες, δεν βάζαμε γκολ. Σήμερα βάλαμε τέσσερα, με τέσσερις ευκαιρίες. Αυτά συμβαίνουν».

Παράλληλα, έκανε λόγο και για το Ντίκο που έπαιζε τραυματίας: «Μετά την τρίτη αλλαγή που κάναμε χτύπησε ο Ντίκο και τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Πιστεύαμε όμως στις δυνατότητές μας, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Ήταν μία νίκη οξυγόνο για τη συνέχεια. Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδι και θέλουμε το καλύτερο». Ενώ για τα γενέθλια του Άρη είπε: «Ήταν μια γιορτινή ατμόσφαιρα σήμερα, εύχομαι στον σύλλογο να τα χιλιάσει, να είμαστε εδώ και στα εκατό και στα χίλια χρόνια και να υπάρχουν πολλές επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: