Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Κόντε: «Το ματς της ζωής τους»

Κόντε: «Το ματς της ζωής τους»
Η Ίντερ τη φετινή χρονιά δεν είναι μία από τις πιο επικίνδυνες ομάδες στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, ωστόσο ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, πιστεύει πως το ματς της ομάδας του κόντρα στους «νερατζούρι», θα είναι δύσκολο. Για αυτό, και όπως εξήγησε, οι παίκτες του θα πρέπει να υπερβούν εαυτούς.

«Οι ποδοσφαιριστές της Ίντερ θα κάνουν το παιχνίδι της ζωής τους. Είναι πολύ καθοριστικό ματς για εκείνους και προκειμένου να σπάσουν το αρνητικό τους σερί. Θα τα δώσουν όλα. Το ντέρμπι για την Ίντερ είναι πολύ σημαντικό, καθώς θα κρίνει πολλά για το μέλλον της», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:
«Αυτό το οποίο πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να δίνουμε πάντα το 100% των δυνατοτήτων μας. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».
Όσο για τους στόχους της ομάδας του;«Θέλαμε να φτάσουμε στον τελικό του “Copa Italia” και τα καταφέραμε, έτσι πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου. Επιπλέον, ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ, προκειμένου να νικήσουμε». 

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: