Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ίβκοβιτς: «Χάσαμε για μία λεπτομέρεια…»

Ίβκοβιτς: «Χάσαμε για μία λεπτομέρεια…»
Ευχαριστημένος -σε γενικές γραμμές- ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς από την εμφάνιση των παικτών του, παρά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Σιένα (81-80).

«Χάσαμε για μια λεπτομέρεια, ένα σουτ, ένα ριμπάουντ. Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα μου γιατί δείξαμε χαρακτήρα ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια στο ΣΕΦ», τόνισε μεταξύ άλλων ο «Ντούντα».

«Αυτό το παιχνίδι ήταν όμοιο με το πρώτο, αλλά νομίζω ότι είχαμε καλύτερο έλεγχο την περασμένη Τετάρτη. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο τα τρία φάουλ των Χάινς και Ντόρσεϊ μας στοίχισαν. Το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε πολύ με το δεύτερο ημίχρονο της Τετάρτης. Χάσαμε για μια λεπτομέρεια, ένα σουτ, ένα ριμπάουντ. Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα μου γιατί δείξαμε χαρακτήρα ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια στο ΣΕΦ», δήλωσε αρχικά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω γιατί για δεύτερη χρονιά τα ίδια πρόσωπα μας φτύνουν και μας ρίχνουν κέρματα. Πιστεύω ότι είναι οργανωμένα. Στην Ισπανία μας περιμένουν να υπογράψουμε αυτόγραφα, στην Τουρκία που ξέρετε τις σχέσεις μας περίμεναν να μας χειροκροτήσουν. Σήμερα έπαιρνα την πετσέτα για να καθαρίσω τις φτυσιές. Δεν υπήρχε προστατευτικό τζάμι. Έχω φίλους σ’ όλη την Ιταλία αλλά αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πείτε μου αν έκανα εγώ κάτι λάθος για να σταματήσω να το κάνω. Είδατε ότι η συμπεριφορά μου ήταν κακή. Με είδατε να προκαλώ κανένα; Οι ίδιοι άνθρωποι με έλεγαν Σέρβο δολοφόνο. Η Ιταλία είναι στην καρδιά μου, συγνώμη για την αντίδραση μου αλλά αισθάνομαι πολύ άσχημα. Ακόμα κι αν είχαμε κερδίσει θα έλεγα τα ίδια. Με τους παίκτες και τους προπονητές δεν έχουμε κανένα παράπονο. Περιμένω πολύ δύσκολα και ποιοτικά παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: