Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Επίθεση σε Ίβκοβιτς και παίκτες!!

Επίθεση σε Ίβκοβιτς και παίκτες
Απίστευτες σκηνές μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τοσκάνη ανάμεσα σε Σιένα και Ολυμπιακό. Περίπου 50 οπαδοί των Ιταλών, επιτέθηκαν στους παίκτες, τον Ίβκοβιτς και το τεχνικό τιμ που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια και η γενική… σύρραξη αποτράπηκε την τελευταία στιγμή.

Οι οπαδοί της Σιένα ήταν… εκδηλωτικοί και στο πρώτο ματς της σειράς αλλά σήμερα ξεπέρασαν τα όρια. Μόλις τελείωσε το ματς, οι παίκτες των Πειραιωτών έφυγαν προς τα αποδυτήρια και περίπου 50 Ιταλοί άρχισαν να τους φτύνουν.

Κάποιοι από αυτούς έφτασαν σε απόσταση αναπνοής με αποτέλεσμα να «χτυπηθεί» ο γυμναστής της ομάδας, Ανδρέας Γκατζούλης. Ο Ντόρσεϊ προσπάθησε να τους απωθήσει και στην συνέχεια οι υπόλοιποι συμπαίκτες του που αντιλήφθηκαν το σκηνικό γύρισαν πίσω και λίγο έλειψε η κατάσταση να φύγει εκτός ελέγχου.

Ο Ίβκοβιτς ήταν έξαλλος και έλεγε ότι τον έφτυναν και τον έβριζαν σε όλο το ματς και γενικά ο Ολυμπιακός τα έβαζε με τους ανθρώπους της Σιένα που δεν τους προστάτευσαν για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Ο Ντόρσεϊ, όπως και την Τρίτη, ήταν πολύ εκνευρισμένος που για περίπου δέκα λεπτά το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Ολυμπιακού να προσπαθούν.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: