Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Δώνης: «Μεγάλη ενέργεια του Μήτρογλου»

Δώνης: «Μεγάλη ενέργεια του Μήτρογλου»
Στο γκολ του Κώστα Μήτρογλου και στην σπουδαία νίκη που πήρε ο Ατρόμητος, στάθηκε ο Γιώργος Δώνης στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης. Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν έγινε καλό παιχνίδι, όμως παρόλα αυτά η ομάδα του κέρδισε. Τέλος τόνισε πως θα δώσει ρεπό στους παίκτες του για να ξεκουραστούν.

«Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα και καθοριστική για τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ. Η ομάδα ήταν ταλαιπωρημένη το τελευταίο διάστημα, όμως οι παίκτες μου έχουν τα ψυχικά αποθέματα ακόμα κι όταν δεν είναι καλοί.

Πολλές φορές το προπονητικό τιμ είμαστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις μας με τους παίκτες, όπως όταν η ομάδα προσπαθεί να ανεβάσει επίπεδο το βάρος είναι μεγάλο. Δε θέλω να είμαι άδικος με τους παίκτες μου, σήμερα είδαμε ένα ισορροπημένο ματς, έγιναν δυο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, μια για κάθε ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε μεγαλύτερη ζωντάνια και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο χάρη σε μια μεγάλη ενέργεια του Κώστα, που είναι παίκτης κλάσης. Δίνω στους παίκτες μου ρεπό κι επανερχόμαστε την Τρίτη στις προπονήσεις για να ξεκουραστούν διότι ακολουθούν τελικοί», τόνισε ο Δώνης, εμφανώς ικανοποιημένος και ανακουφισμένος από την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: