Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Κλειδώστε τους, στα γραφεία της Τούμπας!!

Συνηθίζεται (τόσο ώστε να κουράζει πλέον) η ερώτηση: «Ποιον παίκτη της αντιπάλου ομάδας θα κλειδώνατε στα αποδυτήρια;»! Δε συνηθίζεται η ερώτηση: «Ποιο μέλος της διοίκησης σας θα κλειδώνατε στα γραφεία σας;»! Γράφει ο Άρις Νικολάκης.
Κλειδώστε τους, στα γραφεία της Τούμπας !
Το κακό πάντως, και στη μία στην άλλη περίπτωση μόνον έτσι περιορίζεται. Η αναφορά μας - για να εξηγηθούμε, πριν παρεξηγηθούμε – αφορά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο της Ζήση Βρύζα. Και τούτο επειδή η ανεξέλεγκτη εξωστρέφεια διαδέχθηκε την ελεγχόμενη εσωστρέφεια μετά την αλλαγή … φρουράς στον προεδρικό θώκο.
 
Μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου σταθούν κι όπου βρεθούν αναλύουν τα οικονομικά δεδομένα της. Χωρίς όμως, συγκεκριμένο προσανατολισμό και στόχο. Αποτέλεσμα; Αποπροσανατολίζουν τους φίλους του «δικέφαλου». Και σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία μόνον αγωνιστικά υπάρχουν περιθώρια εξελίξεων. Περί οικονομικών εξελίξεων αυτή την περίοδο δεν υπάρχει προοπτική.
 
Θέλετε παράδειγμα; Παραδείγματα, να θέλετε. Το ένα βράδυ το «άνοιγμα» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί προεδρίας  Θοδωρή Ζαγοράκη είναι 12.000.000 ευρώ. Το άλλο πρωί είναι 8.000.000 ευρώ επειδή αφαιρούνται τα έσοδα  της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου! Το ένα πρωί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρειάζεται 5.000.000 ευρώ για να περάσει το νέο τεστ της ΟΥΕΦΑ. Και το άλλο βράδυ δεν είναι απαραίτητο το ποσό αυτό επειδή περνά το τεστ και με διακανονισμούς. Και μία ημέρα στα καλά καθούμενα επίσημα χείλη θέτουν πάλι, θέμα πώλησης βασικών μονάδων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
 
Ναι μεν, ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι αλλά … Όταν ο «δικέφαλος» αναζητά απεγνωσμένα την αγωνιστική του ισορροπία έρχονται αυτές οι ανισόρροπες διοικητικές παρεμβάσεις. Αποτέλεσμα; Εκτός από τους φίλους του ΠΑΟΚ αποπροσανατολίζουν και τους παίκτες του.
 
Η ευθύνη όμως, της λογοδιάρροιας  βαραίνει τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα. Στο χέρι του είναι να την «κόψει μαχαίρι» εδώ και τώρα. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι βλάπτει σοβαρά την υγεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε μία ιδιαίτερη κρίσιμη αγωνιστικά περίοδο η πυγμή του προέδρου της είναι άκρως απαραίτητη και σε αυτήν την περίπτωση. Το κακό βλέπετε, παράγινε με τα καθημερινά … λουτρά δημοσιότητας μελών της διοίκησης.
 
Κλειδώστε τους στα γραφεία της Τούμπας !
 
Στο κάτω κάτω της γραφής διορισμένα από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης είναι με πρόταση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Με άλλα λόγια; Δεν είναι αιρετά και αυτόφωτα. Κάπου πρέπει να δίνουν εξηγήσεις για όσα λένε και για όσα (δεν) κάνουν. Εκτός πια κι εάν δεν ζητούνται εξηγήσεις. Επειδή έτσι βολεύει. Λέμε τώρα...
 
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: