Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Αναστόπουλος: «Υπερπροσπάθεια κόντρα στον Ολυμπιακό…»

Αναστόπουλος: «Υπερπροσπάθεια κόντρα στον Ολυμπιακό…»
Στην κούραση των παικτών του ΟΦΗ μετά τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, απέδωσε την ήττα από τον Παναθηναϊκό (1-0) ο Νίκος Αναστόπουλος.

Μάλιστα, ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως η ομάδα του δεν είχε την απαραίτητη φρεσκάδα, ενώ καθοριστικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα έπαιξε και η διακοπή, η οποία έγινε σε καθοριστικό σημείο, όπως είπε.

«Σήμερα δεν είχαμε την φρεσκάδα που απαιτείται σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Κατ’ εμέ είναι δικαιολογημένο γιατί τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια κόντρα στον Ολυμπιακό και μετά από δύο ημέρες αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ αργοί, χάσαμε το κέντρο και δεν είχαμε την φρεσκάδα που απαιτείται σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Το γκολ προήλθε από λάθος, την ώρα που βγαίναμε στην επίθεση», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Αναστόπουλος, όπου στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και “κουνηθήκαμε” λίγο. Ήμασταν πιο αποφασιστικοί, είχαμε περισσότερη ενέργεια αλλά σε ένα καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού ήρθε η διακοπή και εκεί κάπου τελείωσε το πράγμα για εμάς. Στα εναπομείναντα οκτώ λεπτά δεν είχαμε την φρεσκάδα που έπρεπε να έχουμε. Ξεχνάμε το παιχνίδι και ετοιμαζόμαστε για μια δύσκολη εβδομάδα ώστε να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό».

Αναφορικά με την επιθετική δυστοκία του ΟΦΗ είπε: «Οι παίκτες έχουν κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κάπου μέσα μας έχουμε κουραστεί και ψυχολογικά, είμαστε πώς να το πω πιεσμένοι, αγχωτικοί, κυνηγάμε το γκολ. Σήμερα τελείωσα το παιχνίδι με τέσσερις επιθετικούς μέσα. Μας λείπει το γκολ, θα έρθει και αυτό».

Τέλος, για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο να κινδυνέψει η ομάδα του: «Για να είμαστε σίγουροι, χρειαζόμαστε μια νίκη ακόμα. Ο στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί από τον πρώτο γύρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: