Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Νέβιλ: «Μέχρι τα... 42 ο Γκιγκς»

Νέβιλ: «Μέχρι τα... 42 ο Γκιγκς»
Το εγκώμιο του πρώην συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, έπλεξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων», Γκάρι Νέβιλ. Παράλληλα τόνισε ότι μπορεί να αγωνίζεται για 3-4 χρόνια ακόμα, χαρακτηρίζοντας τον κορυφαίο Βρετανό παίκτη στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ουαλός γίνεται 39 τον προσεχή Νοέμβριο και βρίσκεται πολύ κοντά στο 13ο πρωτάθλημα του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο του για ακόμα ένα χρόνο με την ομάδα.

«Ο Ράιαν είναι 38 και θα συνεχίσει να προσφέρει μέχρι τα 42 εφόσον το θέλει, καθώς το σώμα του, ο τρόπος ποδοσφαίρου και η ποιότητα του, του το επιτρέπουν. Πώς να ζητήσεις από κάποιον που προσφέρει τόσα πολλά στον σύλλογο να αποσυρθεί; Δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεται καν», δήλωσε αρχικά στο «Manchester Evening News».

«Έχει τα περισσότερα τρόπαια από κάθε άλλον στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος και δεν νομίζω ότι μπορεί να συμβεί αυτό ξανά. Όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο, θα είναι ο πιο πετυχημένος Βρετανός παίκτης στην ιστορία και δύσκολα θα τον ξεπεράσει κάποιος στο μέλλον», κατέληξε ο 37χρονος Άγγλος που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μάντσεστερ για 19 χρόνια.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: