Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Και τώρα τι θα κάνουν;

Αλλεπάλληλες είναι τελευταίες ώρες οι συσκέψεις της διοίκησης του Άρη με φόντο την επόμενη μέρα στον σύλλογο.
Και τώρα τι θα κάνουν;
Με συσκέψεις επί συσκέψεων κύλησε για τη διοίκηση του Άρη το πρώτο 24ωρο μετά την βαριά ήττα από τον Παναιτωλικό.
Από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ όλα τα μέλη του Δ.Σ με επικεφαλής τον Θανάση Αθανασιάδη ήταν συγκεντρωμένα στην Αλκμήνης και επεξεργάζονταν τα πρώτα δεδομένα της επόμενης μέρας στην ΠΑΕ καθώς και τις επόμενες κινήσεις τους.
Τα μέτωπα είναι πολλά, το ίδιο και οι υποχρεώσεις, αλλά ο βασικός ...βραχνάς παραμένει το οικονομικό παρότι το προηγούμενο διάστημα έγιναν κάποιες πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Οι άνθρωποι του ΑΡΗ αντιλαμβάνονται ότι η ομάδα βρίσκεται σε κομβικό σημείο και αναζητούν τον τρόπο που θα αρθεί το οικονομικό αδιέξοδο και θα προχωρήσει η ομάδα στο πλάνο της επόμενης μέρας που επιτάσει εξυγίανση και αυστηρή τήρηση των διακανονισμών που έχουν υπογραφεί με τους παίκτες. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει, όπως όλα δείχνουν, ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της διοίκησης, κυρίως στο κομμάτι της συμφωνίας που ανακοινώθηκε στη Γ.Σ της Λέσχης με τον χρηματοπιστωτικό όμιλο του εξωτερικού.  Στον ΑΡΗ θεωρούν προτεραιότητα την αποσαφήνιση της μορφής που θα έχει αυτή η συμφωνία ώστε αμεσως μετά να θέσουν σε εφαρμογή το πλάνο της επόμενης χρονιάς. Έτσι είναι πολύ πιθανό την επόμενη εβδομάδα να ανοίξουν τα χαρτιά τους, όπως ήδη προανήγγειλε ότι θα πράξει ο Γιάννης Κόντης ώστε να ενημερώσουν τον κόσμο και τα μέλη της ΚΜΑ. Ίδωμεν...
 
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: