Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Περιμένοντας τον… «κοντό»

Περιμένοντας τον… «κοντό»
Κάποτε στο ΟΑΚΑ ακουγόταν το «κοίτα πώς κατάντησες την ΑΕΚ μας, κοντέ».

Την Κυριακή εμφανίστηκε ξανά το γνωστό πανό εναντίον του.

Ανεξάρτητα όμως από το αν και πόσο συμφωνεί κανείς με τα πεπραγμένα του ως πρόεδρος (και με κοινή παραδοχή ότι δεν είναι το καταλληλότερο timing και ο τρόπος να το εκφράσει) ένα είναι αναμφισβήτητο:

Ότι άπαντες πλέον στην «Ένωση» περιμένουν τη λύση από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η απάντηση στο ποιο ακριβώς εναλλακτικό σχέδιο έχουν στο μυαλό τους όσοι μετέφεραν το γνωστό πανό την Κυριακή στο ταρτάν του ΟΑΚΑ δεν είναι το κύριο που… αναζητείται στην ΑΕΚ. Αυτό που συνεχίζει να αναζητείται αγωνιωδώς είναι λεφτά και προοπτική. Και ευτυχώς ή δυστυχώς μόνο ο Ντέμης Νικολαΐδης μοιάζει ικανός (ή μάλλον διατεθειμένος) να τα προσφέρει στην παρούσα φάση.

Και πόσο πιο παραστατικά να αποδειχθεί αυτό, όταν την ίδια ώρα που εκείνος συνεχίζει τις επαφές για «ανόρθωση» της ομάδας από τη νέα σεζόν, οι νυν μέτοχοι (εκτός του Πόλυ Χατζηιωάννου) συνεχίζουν να μην καλύπτουν ούτε τις 120.000 ευρώ που χρειάζεται να καταβληθούν σε Μαϊστόροβιτς και μάνατζερ για να κλείσει η πρώτη φάση της αδειοδότησης.

Μια εξέλιξη (ή μη εξέλιξη τελοσπάντων) που οδηγεί ακόμα και την παρούσα διοίκηση στην παραδοχή πως δεν έχει να περιμένει «φως» απ’ αλλού, παρά μόνο από την κρίσιμη γενική συνέλευση της επόμενης Τετάρτης. Εκεί όπου θα φανεί το αποτέλεσμα των ενεργειών του Νικολαΐδη και το αν εκείνος όντως θα δρομολογήσει την επιστροφή του στην ΠΑΕ.

Κάτι που ο ίδιος δεν εξαρτά από τις μεμονωμένες αντιδράσεις, που περίμενε ούτως ή άλλως ότι θα συναντήσει. Αλλά από το αν θα έχει καταφέρει να βρει τη χρηματοδότηση για τη νέα χρονιά (μέσω χορηγιών και επιχειρηματιών που θα τον στηρίξουν) αλλά και αυτή που απαιτείται (6-8 εκατ. ευρώ) για να κλείσει το άνοιγμα της φετινής.

Εφόσον -και μόνο εφόσον- είναι βέβαιος πως θα έχει εξασφαλίσει όλα αυτά, οι ενδείξεις και όσα διαρρέονται απ' το περιβάλλον του κάνουν το δρόμο της επιστροφής να μοιάζει πιο πιθανός από ποτέ. Κι ας μην είναι (λόγω συνθηκών και αντιδράσεων) στρωμένος με ροδοπέταλα…

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: