Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

«Άι σιχτίρ! Έχω σιχαθεί»

«Άι σιχτίρ! Έχω σιχαθεί»
Αγανακτισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός στην ενημέρωση από την Σούπερ Λίγκα, πως ο αντιπεριφερειάρχης, Βασίλης Αντωνόπουλος, ζητά κατάσχεση του ποσού 32.281,16 ευρώ από προσεχή έσοδα της ομάδας, μέσω χορηγιών του ΟΠΑΠ.

Ο κ. Αντωνόπουλος ζητά το συγκεκριμένο ποσό από τον πρόεδρο των «καναρινιών», Φώτη Κωστούλα για υπηρεσίες του στη διοίκηση του Παναιτωλικού παλαιότερων χρόνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα φαντάσματα του παρελθόντος επέστρεψαν!!! Όπως κάνουν τακτικά τα τελευταία χρόνια. Σε χαρές και σε λύπες. Κυρίως στις λύπες… Ζητώντας το αντίτιμο της προ δεκαετίας “προσφοράς” τους (;) στον Παναιτωλικό, να πληρωθεί από τη σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ.
Η Super League μας κοινοποίησε σήμερα έγγραφο με το οποίο μας κάνει γνωστό πως ο διορισμένος αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Αντωνόπουλος ζητεί την αναγκαστική κατάσχεση ποσού 32.281,16 ευρώ (κεφάλαιο και τόκοι), από χρήματα που έχει να λάβει η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, μέσω της διοργανώτριας, από το χορηγικό πρόγραμμα της ΟΠΑΠ Α.Ε.
Ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας έχει τοποθετηθεί πολλές φορές επί του θέματος των αξιώσεων που προβάλλουν άνθρωποι που “υπηρέτησαν ” τον Παναιτωλικό, χρόνια πριν την δική του ανάμειξη με τα διοικητικά και απαιτούν χρήματα (που υποτίθεται ότι διέθεσαν για να διοικήσουν την ομάδα) από τον ίδιο. Τούτη τη φορά, όταν του ζητήθηκε εκ νέου να σχολιάσει, η απάντησή του ήταν: «Άι σιχτίρ! Έχω σιχαθεί…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: