Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Τροχοπέδη τα "παγωμένα" χρέη!!

Από το πρωί έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι επιχειρηματίας που έχει κάνει επαφές με τον Ζήση Βρύζα, είναι διατεθειμένος να μπει στην ΠΑΕ, ωστόσο τα δεδομένα μέχρι στιγμής, δεν επιτρέπουν σε κανέναν να είναι σίγουρος.
Τροχοπέδη τα "παγωμένα" χρέη
Τον τελευταίο καιρό ο πρόεδρος της ΠΑΕ κυρίως, αλλά και συνεργάτες του, έχουν κάνει πολλές κουβέντες με επιχειρηματίες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν -με διάφορους τρόπους- την ΠΑΕ.
Τα αποτελέσματα των επαφών δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Τροχοπέδη σε πολλές από τις επαφές που έκανε ο Ζήσης Βρύζας, έπαιξε το θέμα των «παγωμένων» χρεών προς το Δημόσιο, χρέη τα οποία από το Σεπτέμβριο, αναμένεται να αρχίσουν να… «ξεπαγώνουν».
Αυτήν τη στιγμή στην ΠΑΕ, δεν έχουν κάτι χειροπιαστό από τις επαφές που πραγματοποίησαν. Δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο περιθώριο αισιοδοξίας.
Όσον αφορά το θέμα των χρεών προς το Δημόσιο, ήταν να περάσει μία τροπολογία για όλες τις Α.Ε. αλλά λόγω των όσων έγιναν πριν το κλείσιμο της Βουλής, το θέμα δεν προχώρησε.
Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι το να μπει κάποιος στην ΠΑΕ, με τα συγκεκριμένα χρέη που θα πρέπει να πληρωθούν με το νόμο Ορφανού, είναι από εξαιρετικά δύσκολο ως απίθανο.
Οι επαφές συνεχίζονται, στον ΠΑΟΚ υποβαθμίζουν όσα ακούγονται από το πρωί καθώς δε μπορούν να αναφερθούν σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, αν δεν υπάρχει κάτι σίγουρο…
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: