Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ενδιαφέρον το μεταγραφικό «παζάρι» της Γιουνάιτεντ!!

Ενδιαφέρον το μεταγραφικό «παζάρι» της Γιουνάιτεντ
Αλλαγές αναμένονται στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή των «κόκκινων διαβόλων», Ντέιβιντ Γκιλ, χωρίς να μιλήσει πιο συγκεκριμένα. Παράλληλα τόνισε πως η ομάδα είναι απόλυτα έτοιμη για να κατακτήσει το 13ο πρωτάθλημα σε 20χρόνια.

«Η προετοιμασία για τις μεταγραφικές αλλαγές γίνεται κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου και απλώς εντείνεται τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου είμαστε στο τέλος της σεζόν. Υπάρχουν πολλά συμβόλαια που πρέπει να εξετάσουμε, θα κοιτάξουμε κάποιες εξαγορές και λογικά κάποιοι ποδοσφαιριστές μας θα φύγουν. Αν μη τι άλλο, θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος», ήταν τα λόγια του στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ.

Για τη «μάχη» του τίτλου που οδεύει στο τέλος, ο Γκιλ σχολίασε: «Είμαστε όλοι προετοιμασμένοι. Ήταν φοβερή όλη η διαδρομή ως τώρα και αν στο τέλος εμείς πανηγυρίσουμε, θα είναι καταπληκτικό. Η περίοδος αυτή είναι δύσκολη για τα νεύρα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και κρατάμε τη διαφορά των πέντε βαθμών και είναι όντως απίστευτα».\

πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: