Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Πέρασαν Σάντος και Ιντερνασιονάλ!!

Η Σάντος κέρδισε με 2-0 τη Δε Στρόνγκεστ, οπότε προκρίθηκε στους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες και πήρε... μαζί της την Ιντερνασιονάλ που έχασε με 1-0 από την αδιάφορη Χουάν Άουριτς.
Με τις νέες τις εμφανίσεις, η Σάντος κατέβαλε τη Δε Στόνγκεστ με 2-0. Πάντως οι Βολιβιανοί κράτησαν το 0-0 μέχρι το 85ο λεπτό, αλλά ήθελαν αποκλειστικά τη νίκη, για να πάρουν το «εισιτήριο» στον επόμενο γύρο.
Σε κάθε περίπτωση, η Δε Στρόνγκεστ αντιμετώπισε πετυχημένα όλες τις προσπάθειες της Σάντος. Μόλις στο 85ο λεπτό ο Άλαν Κάρντετς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και στο 87ο ο Νεϊμάρ, ο οποίος είχε δημιουργήσει το 1-0, διαμόρφωσε... μόνος του το 2-0.
Έτσι η Σάντος πήρε την πρώτη θέση του γκρουπ με 13 βαθμούς. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίζει μία εκ των Ουνιβερσιδάδ της Χιλής, Ντεπορτίβο Κίτο ή Μπολιβάρ.
Αντίθετα η Ιντερνασιονάλ έκανε απογοητευτική εμφάνιση. Μπορεί το γκολ του Λουίς Τεχάδα στο 14ο λεπτό να αποτέλεσε το μοναδικό της αναμέτρησης, αλλά οι αποκλεισμένοι Περουβιανοί θα μπορούσαν εύκολα να πετύχουν περισσότερα τέρματα.
Μοιραία οι Βραζιλιάνοι έμειναν στους οκτώ βαθμούς και προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο έχοντας την τελευταία θέση στην κατάταξη των δεύτερων. Έτσι θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Φλουμινένσε στους «16».
Παρακάτω η τελική βαθμολογία του πρώτου ομίλου:
1. Σάντος (Βραζιλία) 13
2. Ιντερνασιονάλ (Βραζιλία) 8
3. Δε Στρόνγκεστ (Βολιβία) 7
4. Χουάν Άουριτς (Περού) 6








πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: