Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

«Καμία έκπληξη»!

«Καμία έκπληξη»!
Σταφυλίδης, Αποστολόπουλος, Πόποβιτς, Παναγιωτούδης και πολλοί ακόμη έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία.

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να στηριχθεί στα δικά του παιδιά και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα τον δικαιώνουν.

Ο γενικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος φιλοξενήθηκε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στο πλάνο και την σοβαρή και καθόλου τυχαία -όπως αποδεικνύεται- δουλειά που γίνεται στον «Δικέφαλο του Βορρά».


Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή «Insiders» και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για την ανάδειξη του Παναγιωτούδη: «Για όσους τον παρακολουθούν από κοντά και έχουν αφιερώσει ώρες μαζί του, δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Ήμασταν σίγουροι ότι θα ήταν από τους πρώτους. Έχει όλα τα προσόντα και είναι έτοιμος εγκεφαλικά. Πλέον αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής».

Για την στήριξη των ακαδημιών: «Ξεκινήσαμε με τον Σταφυλίδη, ακολούθησε ο Αποστολόπουλος, ο Πόποβιτς, ο Παναγιωτούδης και άλλα παιδιά που προπονούνται με την πρώτη ομάδα. Σύντομα θα έρθει και το 5ο μέλος. Είμαστε σε καλό δρόμο. Η προσπάθεια ξεκίνησε το 2007 από τον τότε πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη, που ήθελε να αναμορφώσει τα τμήματα υποδομής. Δεν είχαμε υπολογίσει την κρίση, ήταν συνειδητή επιλογή».

Για την ανάγκη στροφής στα νέα παιδιά: «Έχει νόημα για τις τέσσερες μεγάλες όπως και για τις υπόλοιπες φυσικά. Για να βελτιώσει τόσο την ομάδα, όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άσχετα από την εκπαίδευση και το τάιμινγκ, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τι κορμό έχει μια ομάδα για να απορροφήσει αυτά τα παιδιά. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να “καούν”. Πρέπει να γίνεται καλή δουλειά και να περιβάλλονται με εμπιστοσύνη από τον κόσμο. Όλα αυτά θα βοηθήσουν. Πρέπει να τους δώσουμε όραμα, για να αλλάξουμε το παρόν και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: